ČSOB pojišťovna nabízí rodinám cestovní pojištění na míru

03.06.2008 | , ČSOB Pojišťovna
Tiskové zprávy


ČSOB Pojišťovna nabízí v cestovním pojištění tarif Rodina, který umožňuje jednoduché a výhodné pojištění léčebných výloh pro rodiny s dětmi.

Domácnosti s dětmi tak mohou v cestovním pojištění na pojištění léčebných výloh ušetřit až 39 % z částky pojistného.

Tarif Rodina je určený primárně pro rodiče s dětmi. Jde o skupinový tarif, kterým lze jednoduše a výhodně sjednat pojištění léčebných výloh pro celou rodinu. „Zároveň tím domácnost ušetří až 39 % oproti sjednání standardního pojištění léčebných výloh,“ upozorňuje Vít Janouch,  produktový manažer ČSOB Pojišťovny. 


PŘÍKLAD:
Cestovní pojištění pro rodinu: sedmidenní dovolená v Řecku, limit 2,5 mil. Kč.

Clipboard02_3.jpg


Tarif je možné použít pro skupiny až šesti lidí, z nichž jeden až dva jsou dospělí starší 16 let. Ve skupině tedy může být s dospělým až pět dětí.


PŘÍKLAD:
Pokud by s tarifem Rodina vycestovali dva dospělí se čtyřmi dětmi do některého z evropských států, zaplatili by při 14denním pobytu v cizině za pojištění léčebných výloh (při limitu pojistného plnění 1,5 mil. Kč) pouze 490 Kč, zatímco bez využití tarifního zvýhodnění by pojistné vyšlo na 1092 Kč. Při dvoutýdenní cestě do USA by takováto skupina ušetřila na pojistném dokonce 2198 Kč. Pojištění tarifem Rodina se však vyplatí už v případech, kdy do zahraničí pojedou pouze dva dospělí s jedním dítětem.
Cenové zvýhodnění tarifu Rodina se vztahuje na pojištění léčebných výloh. Další součásti cestovního pojištění jako je úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu či pojištění zavazadel si lze pojistit za standardních podmínek ČSOB Pojišťovny.
K tarifu bude 1. června spuštěna nová komunikační kampaň vedená zejména na pobočkách ČSOB Pojišťovny.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy