Vyzkoušejte nový model obchodování akcií Volkswagen na trhu RM-SYSTÉM

09.06.2008 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Nový model obchodování akcií Volkswagen Group představuje pro investory užší cenové rozpětí a garanci dostatečného počtu akcií k nákupu či prodeji.

Akcie Volkswagen Group, hlavního akcionáře Škoda Auto, Audi nebo Seat se obchodují v maximálním spreadu ve výši 35 Kč.

Vydělejte na světové automobilce

Akciový spread představuje rozdíl mezi cenou, za níž lze v jednom okamžiku akcie prodat nebo koupit. Díky pokynům dalších investorů očekáváme v nejbližších dnech jeho další snížení. Z pohledu velikosti spreadu a garance likvidity jsou akcie Volkswagen pro investory srovnatelné s akciemi Komerční banky nebo kutnohorského Philip Morris. Akcie Volkswagen jsou přitom zařazeny do elitního segmentu EasyClick, kde je velikost lotu ve výši 10 akcií. Obchodovat lze i standardně po jednotlivých kusech v rámci standardního aukčního obchodování.

Akcie Volkswagen Group se na akciovém trhu RM-SYSTÉM obchodují od konce února letošního roku. Od té doby posílily o téměř 13 %. Aktuálně se akcie Volkswagen obchodují na cenové hladině 4 235,10 Kč (závěrečný kurz 6.6.2008). Díky vypořádání v reálném čase se drobní investoři stávají spolumajiteli koncernu Volkswagen okamžitě po realizaci nákupu akcií.

Volně dostupné klíčové informace naleznete na webu RMS

RM-S připravil pro drobné investory také možnost získat volný přístup k informacím o hospodaření a dění okolo Volkswagen Group. Naleznou zde nejen kurzy akcií, ale i aktuální informace týkající se například snahy automobilky Porsche získat v koncernu  Volkswagen majoritu nebo revize 48 let starého zákona o Volkswagenu, který má automobilku chránit před nepřátelským převzetím.
Kurzy akcií, výsledky hospodaření a zprávy o Volkswagen jsou volně dostupné na www.rmsystem.cz v sekci Informace/Emitenti, tedy ZDE:
Analýzu akcií Volkswagen si můžete přečíst ZDE:

RM-SYSTÉM: za 15 let zobchodovalo přes 3 miliony investor 2 miliardy akcií za 800 miliard Kč. Jak funguje dnes?

RM-SYSTÉM je trh s cennými papíry, který je ve srovnání s burzou přístupnější drobným
a středním investorům. Ti na tomto trhu mohou podávat své pokyny přímo, nebo prostřednictvím makléře obchodníka s cennými papíry.
EasyClick je jeden ze způsobů obchodování s akciemi na trhu RM-SYSTÉM. Nákupy a prodeje akcií se prostřednictvím pokynů EasyClick jednoduše zadávají v násobcích počtu akcií v rámci tzv. EasyClick lotů, jejichž velikost je nastavena tak, aby byla dostupná především pro menší a střední investice individuálních investorů.
Obchodovat na trhu RM-SYSTÉM lze prostřednictvím sítě 57 obchodních míst anebo přes internet. Investoři z řad profesionálů obchodují na RM SYSTÉMu prostřednictvím on-line terminálů.

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy