Vyzkoušejte hypotéku přes internet od Volksbank!

10.06.2008 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ v červnu oficiálně spustila speciální interaktivní aplikaci  „Hypotéka přes internet“.

Na adrese www.chcihypoteku.cz si všichni zájemci o hypotéku mohou sami namodelovat optimální řešení přímo pro svou situaci. Navíc, kdo se opravdu rozhodne si hypotéku u Volksbank sjednat přes internet a vyplní své kontaktní údaje, aby jej mohl kontaktovat hypoteční specialista, získá 50% slevu na vstupním poplatku.

„Naší novou službou „Hypotéka přes internet“ chceme klientům celý proces spojený s poskytnutím hypotečního úvěru přiblížit a usnadnit jim orientaci v široké nabídce hypoték. Proto jsme pro zájemce o hypotéku připravili jednoduchý nástroj, se kterým si sami namodelují hypotéku podle vlastních potřeb,“ říká Petr Žibřid, ředitel marketingu a komunikace Volksbank CZ, a dodává: „Na přehledné grafické kalkulačce si každý může v pěti krocích jednoduše zjistit své možnosti, optimalizovat všechny parametry a získat přehled o dokumentech, které jsou pro sjednání hypotéky potřebné. Věříme, že kdo to zkusí, bude velmi spokojen.“

Kompletní uzavření úvěru „on-line“ bez návštěvy hypotečního specialisty Volksbank zatím nenabízí, klientovi však ušetří úvodní návštěvu banky. Jestliže se klient rozhodne si úvěr u Volksbank sjednat, vyplní do internetového formuláře své jméno a kontaktní údaje. Rekapitulaci zvolených parametrů hypotečního úvěru obdrží klient i banka e-mailem. Klient je následně kontaktován hypotečním specialistou, který s ním dohodne podrobnosti úvěru.

Pro všechny, kteří se rozhodnou si hypotéku u Volksbank sjednat přes internet, je navíc připravena sleva 50 % ze vstupního poplatku.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy