Už více než tři čtvrtě milionu klientů si užívá svobody Osobního účtu České spořitelny

24.06.2008 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Osobní účet České spořitelny si už sjednalo více než 750 tis. klientů a využívají tak všech výhod, flexibility a svobody, které jim konto šité na míru nabízí.

Neomezeného počtu převodů v bance nebo v ČR, výběrů zdarma z široké sítě více než 1 100 bankomatů, elektronických a embosovaných platebních karet, pojištění schopnosti hradit pravidelné výdaje, dalších druhů pojištění a mnoha dalších produktů a služeb mohou klienti využívat díky Osobnímu účtu České spořitelny od srpna loňského roku.

Mezi služby, které do výběru k účtu přibyly v letošním roce, patří například zlatá karta MasterCard Gold Partner, díky níž klienti získají kromě vysokých limitů i slevy u vybraných obchodníků. Nově si mohou klienti také vybrat cestovní pojištění se širokým rozsahem pojistného plnění, platné po celém světě. Cestovní pojištění je nově sjednáváno k Osobnímu účtu, ne k platební kartě. Klienti si mohou kdykoli změnit skladbu produktů u Osobního účtu  prostřednictvím služby internetového bankovnictví SERVIS 24.

Osobní účet je od svého zavedení úspěšný. Na začátku září 2007 mělo Osobní účet České spořitelny 100 tis. klientů, na konci října to bylo již 250 tis. klientů, v únoru letošního roku získal účet svého půl miliontého klienta a počet stále roste i po získání majitele konta s číslem 750 tis. Denně si Osobní účet sjedná několik tisíc klientů. Na podzim loňského roku Osobní účet České spořitelny získat titul „Účet roku 2007“ v soutěži MasterCard Banka roku. Téměř 20 % majitelů variabilního konta jsou nově příchozí klienti. V posledních měsících výrazně roste obliba produktů Plus, mezi které patří platby v ČR zdarma, zlatá karta a spořící plán s úrokovou sazbou až 3,5 %.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy