Poštovní spořitelna zavádí nové dolarové konto pro podnikatele

25.06.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Se začátkem letních prázdnin uvede Poštovní spořitelna na trh USD konto. Po Eurokontu je to již druhý účet vedený v cizí měně, konkrétně v amerických dolarech, který Poštovní spořitelna svým klientům nabízí.

USD konto si mohou podnikatelé zřídit od 1. července ve vybraných regionálních finančních centrech Poštovní spořitelny. 

USD konto je běžný účet vedený v dolarové měně.  Je určen pouze podnikatelským fyzickým osobám a všem právnickým subjektům, kterým umožní hotovostní i bezhotovostní platební styk. Pro snadnou manipulaci s účtem lze využít i služeb elektronického bankovnictví.

„Podnikatelé, kteří jsou stále v pohybu, jistě ocení snadnou obsluhu svého USD konta pomocí elektronického bankovnictví. Jakékoliv transakce tak vyřídí pohodlně kdykoliv a kdekoliv dle své potřeby,“ říká k nabídce Tomáš Basista, manažer segmentu malých a středních podniků Poštovní spořitelny.

Podnikatelský účet USD konto je možné zřídit ve velkých regionálních finančních centrech Poštovní spořitelny v Praze, Českých Budějovicích, Plzni, Ústí nad Labem, Pardubicích, Brně, Ostravě a finančním centru Olomouc.

Poštovní spořitelna tímto krokem dále rozšiřuje svoji nabídku v oblasti nakládání s cizími měnami. Před nedávnem zvýšila úročení svého Eurokonta na 3 procenta.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy