Běžný účet bez poplatků získají i podnikatelé a firmy

02.07.2008 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio nabízí běžný účet bez poplatků nejen fyzickým osobám – občanům, ale i podnikatelům či firmám.

I pro ně potom platí, že internetbanking je zdarma, stejně jako veškerý tuzemský platební styk prováděný elektronicky. V pilotním provozu rovněž funguje bezplatný platební styk se Slovenskem.

Běžný účet bez poplatků znamená pro podnikatele a firmy zpravidla výraznější úsporu než u občanů díky většímu množství transakcí – na bankovních poplatcích mohou ušetřit stovky korun za měsíc.

Internetbanking Fio má přitom mnoho pokročilých funkcí, které podnikatelé a firmy ocení, jako je ABO import (možnost načíst a odeslat dávku plateb vytvořenou v účetním systému), export do xls a gpc, množství filtrů, vytváření podúčtů, grafické přehledy pohybů a zůstatků s neomezenou historií či zasílání zprávy při pohybech na účtu. A samozřejmě všechny standardní funkce (trvalé příkazy, inkasa, ...). Plánována jsou i další vylepšení, jde například o možnost vícenásobného podpisu.

Ke každému účtu jsou vydávány zdarma elektronické platební karty. Je však možné získat i embosované či přímo business karty s doplňkovými službami, jako je cestovní pojištění či asistenční služby, za cenu uvedenou v sazebníku. Všechny karty jsou pro větší bezpečnost vybaveny čipem.

K běžnému účtu dále Fio poskytuje podnikatelské úvěry, které se vyznačují flexibilitou. Samozřejmě lze získat i klasický kontokorent.

Výhodou je i dostupnost služeb na více než padesáti pobočkách po celé ČR.

Pro více informací klikněte zde nebo zavolejte na bezplatnou infolinku 800 100 339.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy