Cetelem nabízí finanční služby pro Hornbach a Electro World

07.07.2008 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Akciová společnost Cetelem, dceřiná společnost nadnárodního koncernu BNP Paribas Personal Finance, začíná nově spolupracovat a nabízet své finanční produkty a služby ve spolupráci se společností Hornbach, řetězcem marketů pro stavbu, dílnu a zahradu.

Do portfolia finanční společnosti Cetelem přibyl i další gigant, a to z oblasti prodeje elektrických spotřebičů, společnost Electro World.

Společnost Cetelem stabilizuje svou vedoucí pozici v oblasti finančních služeb získáním dvou velkých hráčů na svých trzích. Elektro World v současné době provozuje sedmnáct prodejen; řetězec hobby marketů, Hornbach, nabízí zboží pro kutily a zahrádkáře v šesti pobočkách v Čechách a na Moravě. „Spolupráce se společností Hornbach startuje od 1.7.2008; se společností Electro World od 1.8.2008“, uvedl Tomáš Chlíbec, ředitel Obchodní správy.

„Zákazníkům tato spolupráce přinese možnost financovat zboží na splátky a odložit tak přímé finanční prostředky na jiné účely. Současně se potvrdily výsledky mezinárodní studie Barometr, která srovnává názory a postoje spotřebitelů v evropských zemích. Trh potřeb pro kutily, trh s výpočetní technikou a elektrospotřebiči je na mírném vzestupu a lze do budoucna očekávat podobný vývoj“, dodal T. Chlíbec.

Cetelem spolupracuje s více jak 4 000 retailových obchodů a řetězců. Jedná se o zejména o specializované prodejny elektrospotřebičů a spotřební elektroniky, výpočetní techniky, mobilních telefonů, nábytku a bytového zařízení, ale i např. o prodejny oděvů, cestovní kanceláře a internetové obchody.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy