V Cetelemu začala letní soutěž o digitální fotoaparáty

07.07.2008 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost Cetelem připravila pro své klienty na letošní prázdniny soutěž o nejlepší letní fotografie z vysněných dovolených a zajímavých cestovatelských zákoutí z domova i ze světa.

Tři výherci získají pro své další fotografické úlovky kvalitní digitální fotoaparát. Soutěž probíhá od 1. července do 31. srpna 2008 a zúčastnit se jí mohou všichni držitelé karet AURA, vydaných společností Cetelem.

„V období letních prázdnin bude probíhat soutěž o tři digitální fotoaparáty pro všechny držitele našich karet. V letošním roce se jedná již o několikátou soutěž pro klienty společnosti Cetelem“, uvedla Ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy komunikace a marketingu. A jak se zúčastnit? Stačí, aby klienti zaslali od 1. do 31. července 2008  na speciálně vytvořenou e-mailovou adresu: leto@cetelem.cz své fotografie s letními zážitky vč. jména a adresy.

Od 1. srpna 2008 budou všechny zaslané fotografie k dispozici v Klientské zóně na internetových stránkách karty AURA (www.aurakarta.cz). Do konce srpna zde bude probíhat hlasování, přičemž každý klient bude mít právo ze své Klientské zóny hlasovat jen pro jednu jedinou fotografii. Autoři fotografií, kteří získají nejvyšší počet hlasů, čeká hodnotná cena – digitální fotoaparát. Začátkem září tak bude rozhodnuto o třech nejlepších fotografiích.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy