Citibank se stala strategickým partnerem Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity

08.07.2008 | , Citibank
Tiskové zprávy


Představitelé Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity a Citibank Europe plc, organizační složka dnes podepsali smlouvu o strategickém partnerství mezi oběma institucemi. Svými podpisy stvrdili dokument děkan fakulty doc. Ing. Martin Svoboda, Ph.D. a Kenneth E. Quinn, generální ředitel Citibank pro Českou republiku.

Fakulta získala velmi silného partnera z finanční oblasti. Spolupráce se neomezí jen na stáže a praxe studentů v Citibank. Vybraní pracovníci a studenti budou pro banku například zpracovávat náročné analýzy a specialisté ze Citibank se budou podílet na zadávání témat bakalářských  a diplomových prací,“ řekl děkan Ekonomicko-správní fakulty MU Martin Svoboda a doplnil: „Kontrakt se uzavírá na dobu tří let, jedná se tedy o dlouhodobou spolupráci.

V rámci partnerství dostane novou tvář největší posluchárna s kapacitou 400 míst, jež nově ponese název Citibank Hall. Obě instituce také budou spolupracovat v oblasti odborného rozvoje svých zaměstnanců či při využívání svého materiálního zázemí.

Úzká spolupráce s Ekonomicko-správní fakultou Masarykovy univerzity je pro nás velkým přínosem především při získávání talentů,“ uvedl generální ředitel Citibank pro ČR Kenneth E. Quinn a dodal: „Brno je pro Citi velice důležité. Letos v únoru jsme zde například otevřeli nové operations centrum, do něhož jsme investovali 10 milionů dolarů.“

Věříme, že atraktivní karierní příležitosti, které Citibank nabízí nejen v Brně, ale i dalších městech budou pro mnohé studenty a absolventy Masarykovy univezity nejlepším možným zahájením profesionální dráhy,“ doplnil personální ředitel Citibank Pavel Bořil.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy