PaySec dal internetovým platbám nový rozměr

24.07.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Během pouhých deseti týdnů se PaySec stal nejdynamičtější platební metodou na českém internetu. PaySec používá již 10 000 lidí, kteří ve stovce internetových obchodů stihli utratit přes 15 miliónů korun.

PaySec, řešení pro nejrychlejší internetové platby, si uživatelé pořizují kvůli jeho schopnosti bleskově doručit peníze. "Z našich průzkumů vyplývá, že používat PaySec při internetových nákupech je uživatelsky příjemnější než jiné bezhotovostní platby. Rozhodujícím faktorem je rychlost ve spojení s pohodlím, které hodnotí jako nejlepší 76 % dotázaných," říká Tomáš Stegura, projektový manažer PaySec.

PaySec si může zřídit každý, bez ohledu na to, ve které bance má účet. I proto mají internetové obchody o PaySec rostoucí zájem. Mezi stovkou těch, kde již přes PaySec zaplatíte, jsou lídři jako Mironet.cz (počítače), NeoLuxor.cz (literatura) nebo galerie Mall.cz.

PaySec zjednodušil internetové nakupování hudby, jízdenek, letenek a vstupenek. Na přelomu července PaySec ve spolupráci s i-legalne.cz zaznamenal obrovský ohlas na akci PaySec přináší hudbu za 1 Kč. "V případě Student Agency jdou již teď, pár dní po zavedení, počty jízdenek zaplacených přes PaySec do stovek," doplňuje Tomáš Stegura.

"PaySec se uplatňuje všude tam, kde lidé očekávají rychlost a jednoduchost při placení," říká Leila Goulliová, ředitelka pro inovace ČSOB, „a nemusí to být jen v e-shopech. Spousta našich uživatelů si již vyzkoušela, že platit přes PaySec si teď mohou i mezi sebou, třeba v internetových aukcích"

"Uživatelům jsme vedle komfortních on-line plateb zpřístupnili i exkluzivní cenové výhody při nakupování na internetu," doplňuje Tomáš Stegura. Strategickým cílem je pro PaySec stát se nejrozšířenější platební metodou na českém internetu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy