O prázdninách získáte hypotéku levněji!

05.08.2008 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Chcete si koupit nový byt či dům? Zpozorněte: v Hypoteční bance teď nemusíte platit poplatek za zpracování hypotéky, čímž ušetříte až 25 000 Kč.

Do konce srpna 2008 můžete v Hypoteční bance požádat o prázdninovou hypotéku se slevou. V čem se liší od běžných hypotečních úvěrů? Především v tom, že díky ní nemusíte hradit poplatek za zpracování hypotéky, který běžně činí 8 000 až 25 000 Kč. Této nabídky mohou využít všichni klienti, kteří si zvolí minimálně pětiletou fixaci úrokové sazby a jakýkoliv produkt kromě předhypotečního úvěru a hypotéky bez doložení příjmů.

A banka připravila klientům ještě jedno překvapení: v létě získá každý žadatel o hypotéku zdarma osvěžující zmrzlinu. K vyřízení hypotéky teď navíc stačí klientům jen několik dokumentů – v případě nákupu bytu pouze dva: potvrzení o příjmech a nabývací titul k nemovitosti (např. kupní smlouva nebo smlouva o smlouvě budoucí kupní). Banka sice ještě potřebuje výpis z katastru nemovitostí, ale ten si může opatřit sama díky dálkovému přístupu, a ušetřit tak žadateli cestu na katastrální úřad. Rovněž odhad ceny bytu provede bezplatně a na počkání pracovník na pobočce, pokud mu klient sdělí několik technických parametrů (adresu, podlaží, velikost bytu atd.). Ušetří tak přibližně dalších 3 000 Kč, které by jinak musel platit odhadci.

Více informací na www.hypotecnibanka.cz


550x200_1.jpg

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy