Rezidence Královská Vyhlídka

08.09.2008 | , SATPO
Tiskové zprávy


Karlovy Vary jsou odedávna oblíbeným evropským lázeňským městem. Město získalo věhlas především díky horkým léčivým pramenům, které vyvěrají přímo v centru a vracejí nemocným zdraví.

Karlovy Vary leží v údolí mezi listnatými lesy, na soutoku řek Ohře a Teplé. K jejich kráse a malebnosti přispívají i četné historické památky. Kulisu města dokreslují lázeňské domy, za jejichž zdmi pobývala řada významných osobností – básník a filosof Johan Wolfgang Goethe, ruský car Petr Veliký, rakouská císařovna Marie Terezie, W. A. Mozart, T. G. Masaryk a mnoho dalších.

Klidná atmosféra lázeňských kolonád, parků a okolních lesů jsou důvodem, proč se Karlovy Vary staly vyhledávaným místem k bydlení. V lázeňském centru Karlových Varů realizuje společnost SATPO bytový projekt s romantickým názvem Rezidence Královská Vyhlídka. Architektonicky zajímavě řešený bytový komplex poskytuje krásné bydlení v moderních bytech, a to uprostřed karlovarských pamětihodností a promenád. Luxusní rezidence se nachází v klidné Libušině ulici, poblíž známého lázeňského hotelu Imperial.

Rezidence Královská Vyhlídka se skládá ze dvou bytových domů, které jsou spojeny recepcí. V domech je celkem 50 jednotek o velikosti 1+kk až 4+kk, od 51 m2 do 148 m2. Většina bytů má terasu nebo balkón, které poskytují krásný pohled na lázeňské centrum města a na okolní lesy.

Všechny byty jsou provedeny za použití kvalitních materiálů a moderních technologií. K jejich přednostem patří i nadstandardní vybavení jako jsou dřevěné třívrstvé podlahy, obklady a dlažba nejvyšších kvalit, podlahové přitápění koupelen, dřevěná eurookna, sanitární keramika Laufen Pro a baterie Gröhe. Důležité jsou i bezpečnostní prvky jako domovní videotelefony a kamerový systém. U vybraných bytů je k dispozici klimatizace, instalace elektronického zabezpečovacího systému a předokenních rolet nebo žaluzií .
 
Výhodou objektu je i blízkost hotelu Imperial, který disponuje dvěma restauracemi s mezinárodní kuchyní. Posedět můžete i ve stylové kavárně. Hotel nabízí i široké spektrum lázeňské péče, využít můžete i wellness služby.
Z pohledu lokality je bytový projekt Královská Vyhlídka opravdu zajímavý díky vynikající poloze ve středu města, která umožňuje pěší dostupnost do samého centra Karlových Varů i nedaleké přírody. Zároveň poskytuje snadný a rychlý přístup na hlavní komunikaci spojující Karlovy Vary a Prahu.
Pešky se za pár minut dostanete přímo do centra města - na Vřídelní kolonádu, do divadla, ke kostelu Máří Magdalény nebo se můžete do Divadelní ulice v centru města dostat za 1 minutu tunelovou pozemní lanovkou, která se nachází jen několik desítek metrů od Rezidence Královská Vyhlídka. V centru je spousta restaurací, kaváren, obchůdků s nejrůznějším zbožím. Toužíte-li po klidu, můžete vyjet lanovkou od Grandhotelu Pupp na rozhlednu Diana, ze které je krásný výhled na celé město. V okolních lesích je 180 kilometrů upravených cest, stezek a pěšin, které zvou k procházce nebo projížďce na kole.

Tenisové kurty, fitness studia, plavecké bazény a golfová hřiště nabízejí aktivní odpočinek. A na své si přijdou zejména golfisté, kteří mají na výběr z pěti golfových hřišť přímo v okolí města. Pokud sledujete sport raději jako diváci, můžete zajít na dostihy nebo na utkání karlovarského klubu v extralize ledního hokeje.

Bydlení v lázeňském městě vám nabídne maximální klid a zároveň se stane odrazovým můstkem pro váš aktivní život.

Zaujal vás tento projekt? Hledáte něco podobného? Obraťte se na společnost SATPO. Jako přední český developer nabízí projekty, které svým umístěním, vybavením a kvalitou  patří ke špičce na českém trhu. Bytové projekty společnosti SATPO nejdete v zajímavých lokalitách Prahy a v Karlových Varech.

  

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy