ČSOB Leasing posílil podporu svých partnerů

22.09.2008 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Leasing, vedoucí leasingová společnost v ČR, poskytla v prvním pololetí spolupracujícím dodavatelům automobilů, strojů a zařízení financování jejich skladových zásob v objemu 6,9 miliardy korun.

To je o 19 procent více než ve stejném období loňského roku. Ve srovnání s prvním pololetím roku 2006 činí nárůst dokonce 65 procent. Spolu s objemem obchodů se zákazníky ve výši 11,7 miliardy korun bez daně z přidané hodnoty dosáhly celkové obchody za první pololetí letošního roku výše 18,6 miliardy korun.

Vedle svého hlavního předmětu činnosti, kterým je financování investičních potřeb zákazníků v oblasti pořízení automobilů, strojů a zařízení, financuje ČSOB Leasing dodavatelům a distributorům také pořízení jejich skladových zásob. Za první pololetí takto poskytl ČSOB Leasing spolupracujícím dodavatelům a distributorům více než 12 500 jednotlivých čerpání. Společnost ČSOB Leasing je schopna financovat i náhradní díly a další investiční potřeby spolupracujícího dodavatele, např. vybavení servisu, ale i jeho provozní nemovitosti.

„Naší strategií jsou dlouhodobé a vzájemně výhodné obchodní vztahy se spolupracujícími partnery. Díky těmto vztahům společně rosteme, společně se dále vyvíjíme a naši společní zákazníci získávají stále kvalitnější a výhodnější služby.Takovým příkladem je mimo jiné i start modernizovaného financování celé dealerské sítě importéra značky Mitsubishi, postaveného na financování pohledávek importéra za dealery jeho distribuční sítě prostřednictvím rychlé internetové komunikace,“ říká informace Radan Šantora, výkonný ředitel pro obchod ČSOB Leasing.

„ČSOB Leasing podporuje i další specifické formy spolupráce se svými partnery, což ve výsledku vede k vysoce kvalitním službám pro zákazníky. Příkladem je úspěšná spolupráce se společností PSA FINANCE ČESKÁ REPUBLIKA, s. r. o., pro kterou ČSOB Leasing spravuje její leasingové a úvěrové smlouvy na financování vozidel značky Peugeot a Citroën,“ doplňuje generální ředitel ČSOB Leasing Karel Bouček.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy