Vánoce jako vystřižené

24.11.2008 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Vánoce jsou svátky klidu, míru, rodiny, ale i shonu. A právě toho  posledního aspektu se všichni obáváme. Sháníme vánočního kapra, zdobíme vánoční stromeček, pečeme cukroví a přemýšlíme, co udělá radost naším blízkým. Už víte, komu letos splníte jeho tajné přání?

Chcete obdarovat své přátele něčím neobvyklým? Inspirujte se řadou nápadů a překvapte je neotřelými dárky a zároveň si připomeňte některé z českých zvyků. Navštivte nově vytvořený vánoční web a mimo jiné se také dozvíte, jaké pověry se pojí se Štědrým dnem nebo jaké zvyky se dodržují na opačném konci světa. Milovníci kuchyně mohou vyzkoušet jeden z osmi způsobů příprav kapra nebo si udělat bramborový salát podle Jiřího Bartošky.

A ptáte se: „Kde na to letos vezmu potřebné finance?“. Na českém trhu se zejména v předvánočním období objevuje spousta nabídek s úvěrovými produkty od bank i jiných finančních institucí. Důležité však je vybrat si tu pravou. Cetelem Vám nabízí k financování Vašich snů  ON-LINE půjčku nebo kreditní kartu AURA PLUS.

O letošních Vánocích plní Cetelem Vaše tajná přání.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy