Co týden dal?

15.02.2002 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Celý tento ale i příští týden se nejen u nás ale na celém světě nese ve znamení olympijských her. První olympijskou medaili pro naši republiku získala za třetí místo v běhu na 15 km Kateřina Neumanová. Opět je pro Vás připraven souhrn  nejzajímavějších událostí z domova i zahraničí ...

Posledních 7 dní ve světě

 

Slovenský hokejový tým zopakoval neúspěch z Nagana a ani letos do olympijského turnaje nezasáhne. V  pondělí oznamuje Chirac kandidaturu na prezidenta Francie. Zpravodajské agentuře Reuters loni klesl zisk o třetinu. Druhá největší evropská automobilka PSA Peugeot Citroën vykázala za loňský rok 29procentní růst a dosáhla čistého zisku na 1,691 miliardy eur (Výsledky Peugeotu vyčnívají nad evropskými rivaly).


Posledních 7 dní u nás doma

Český hokejový tým nastpoupí ve svém prvním zápase na olympijském turnaji proti  Německu. eBanka dosáhla ve svém hospodaření zásadního obratu a loňský rok podle předběžných výsledků ukončila se ziskem po zdanění ve výši 7,2 mil. Kč, více naleznete zde. Jednání bankovní rady České národní banky (ČNB) ve čtvrtek skončilo. Rada nepřijala žádná měnová rozhodnutí. Prezident Václav Havel rozhodl, že jmenuje viceguvernéra České národní banky (ČNB) Luďka
Niedermayera do funkce na další šestileté období. V tomto týdnu došlo opět ke snížení úrokových szeb u hypotečních úvěrů. Sazby snížila Raiffeisenbank a ČMHB, více nalezete ve Zpravodajství.

Posledních 7 dní na našem serveru

I tento týden jsme pro Vás připravili něco nového. Připravili jsme pro Vás v Excelu vypracované  nejen daňové formuláře, které by Vám měli pomoci při vyplňování. Možnost stáhnout si aktualizované formuláře máte od pondělí 11.2. 2002. Tento týden také byly spuštěny nové stránky Srovnejte si, na kterých máte možnost si porovnat Penzijní fondy, Cestovní pojištění, Hypoteční úvěry nebo Stavební spoření.

Anketa posledních 7 dní

V poslední anketě na homepage www.finance.cz jsme pro Vás připravili otázku, zda používáte formuláře stažené prostřednictvím internetu? Většina z Vás  (65 %) odpověděla, že alespoň občas některý formulář, který používá si stáhne. Naproti tomu téměř 22% hlasujících formuláře takto získané nepoužívá a 13 % odpovědělo, že formuláře stažené z internetu používá vždy. 
 

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU