Fio vítězem dvou z pěti kategorií Zlatého Měšce 2009

11.02.2009 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Praha (11.2.2009) Finanční skupina Fio se stala vítězem hned dvou kategorií letošního ročníku prestižní ankety Zlatý Měšec, ve kterém veřejnost volí nejlepší finanční instituce. První místo získala v oblasti bankovních služeb i obchodování s cennými papíry.

Fio, burzovní společnost byla veřejností zvolena nejlepším obchodníkem s cennými papíry v ČR. Hlasující oceňovali zejména její kvalitní vzdělávací semináře a dobrou dostupnost služeb, dobře si ale vedla i při hodnocení cen služeb či dostupnosti informací, analýz a investičních doporučení.
Společnost je největším online brokerem v ČR, v roce 1997 jako první obchodník s cennými papíry nabídla českým klientům obchodování s akciemi přes internet pomocí aplikace e-Broker, jejíž prostřednictvím mohou klienti obchodovat online nejen na trzích v ČR, ale i USA, Německu či Polsku.

Fio, družstevní záložna obsadila první místo v kategorii Banky a družstevní záložny. Vysoké hodnocení získala téměř ve všech hodnocených kritériích, hlasující ocenili zejména vysokou kvalitu jejích produktů a služeb spolu s nízkými či nulovými poplatky. Vyzdvižen byl i internetbanking či dobrý klientský servis. V tzv. hlasu lidu nezískala jediný negativní komentář.
Záložna byla založena v roce 1996 a je jednou z největších a nejstabilnějších institucí svého druhu v ČR. Stejně jako sesterská Fio, burzovní společnost působí ve svém oboru jako průkopník na českém trhu – jako první nabídla klientům v roce 1998 internetbanking a rovněž jako první začala v roce 2006 nabízet běžný účet zdarma s bezplatným tuzemským platebním stykem.

"V posledních letech jsme pracovali nejen na zkvalitnění našich produktů a služeb, ale i zlepšení jejich dostupnosti pomocí výrazného rozšíření pobočkové sítě, což mnoho klientů ocenilo. Této přízně si velmi vážíme a děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali,“ komentoval výsledky ankety Ján Franek, tiskový mluvčí Finanční skupiny Fio.


Finanční skupina Fio
Vendula Žaloudíková
tel. +420 224 346 337, mobil: +420 724 346 337
e-mail: vendula.zaloudikova@fio.cz

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy