WPB Capital reklamní akcí výrazně posílila

23.02.2009 | , WPB Capital
Tiskové zprávy


Přesně 1591 nových smluv. Takový je výsledek kampaně „Vaše úspory Vám nyní vydělají dvakrát“, kterou v listopadu loňského roku odstartovala družstevní záložna WPB Capital.

Kampaň zaručovala nejen nadstandardně vysoký úrokový výnos až ve výši 5,65 procenta ročně, ale novým klientům těchto termínových vkladů vyplatila i prémii ve výši až šesti tisíc korun. Akce měla být ukončena k poslednímu dni roku 2008, ale pro enormní zájem veřejnosti byla o celý měsíc prodloužena.

Díky novým klientům tak WPB Capital významně posílila svoji pozici mezi největšími družstevními záložnami. V současné době má téměř 2 500 členů a její bilanční suma přesáhla 1 129 700 tisíc Kč.

V družstevních záložnách se vyplatí vložit své peníze především do termínovaných vkladů, tradičních bankovních produktů, které přinášejí jistotu a solidní zúročení i v době ekonomické krize. A riziko? Naprosto žádné! Vklady jsou i u družstevních záložen - stejně jako u bank - stoprocentně pojištěny až do výše 50 tisíc Euro, tedy zhruba do 1,3 milionu korun.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy