Poštovní spořitelna přispěje podnikatelům 500 Kč na pohonné hmoty

24.02.2009 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna přichází s dalším výhodným bonusem pro podnikatele. Od 1. do 31. března se rozbíhá další etapa kampaně „Kdo dnes pomáhá živnostníkům?“, v rámci níž bude PS rozdávat poukázky na pohonné hmoty v hodnotě 500 Kč.

Akce se týká nových zákazníků, kteří si v době kampaně založí podnikatelský účet Postkonto Ekonom nebo Max.
„V dnešní době je stále těžší úspěšně podnikat. Poštovní spořitelna se aktivně zajímá o malé a střední podnikatele, kterým se touto akcí snažíme vyjít vstříc. Našim dlouhodobým cílem je totiž stát se hlavní bankou nejen pro občany, ale také živnostníky a podnikatele,“ řekl Tomáš Basista, manažer Marketingu SME Poštovní spořitelny. 

Bonus na nákup pohonných hmot platí u čerpacích stanic EuroOil sítě Čepro. Kromě jednorázového bonusu pak může každý majitel Postkonta využít také slevy 0,40 korun na litr pohonných hmot. Sleva platí při čerpání u stanic EurOil a platbě jakoukoli platební kartou PS.

PS nabízí podnikatelům řadu produktů a služeb, například oblíbené Postkonto Ekonom. Klienti na něm ocení jednoduchost a přidružené výhody – například půlroční vedení účtu či zřízení trvalých příkazů zdarma. Díky široké obchodní síti Poštovní spořitelny mají klienti svou banku vždy nablízku, kompletní služby mohou využít na více než 3300 pobočkách České pošty a ve 44 Finančních centrech.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy