Allianz pojišťovna nabízí připojištění v případě nezaměstnanosti

06.04.2009 | , Allianz
Tiskové zprávy


V reakci na současnou ekonomickou situaci vytvořila Allianz pojišťovna speciální nabídku připojištění pro případ nedobrovolné ztráty zaměstnání.

Allianz pojišťovna tak pohotově zareagovala na obavy svých klientů, že v případě ztráty zaměstnání nebudou moci hradit své životní pojištění a tím pádem ztratí i pojistnou ochranu.

V době od 1. dubna do 30. června 2009 mají klienti možnost sjednat si životní pojištění u Allianz pojišťovny za zvýhodněných podmínek. Nabídka výhod ke smlouvám životního pojištění má tři části:

1. Připojištění pro případ nedobrovolné ztráty zaměstnání
Nový typ připojištění klientovi zabezpečí trvání sjednaného životního pojištění po dobu, kdy mu v důsledku nedobrovolné ztráty zaměstnání dočasně nepříznivá finanční situace neumožňuje hradit pojistné. Po dobu až 6 měsíců hradí za klienta pojistné až do výše 2000 Kč měsíčně pojišťovna. Tak je klientovi zachována pojistná ochrana jak po dobu přechodných finančních potíží, tak i do budoucna. Připojištění pro případ nedobrovolné ztráty zaměstnání Allianz pojišťovna nabízí zcela ZDARMA.

2. EXTRA výnos
Allianz pojišťovna klientům, kteří si v uvedeném období sjednají kapitálové životní pojištění, garantuje Extra výnos – zhodnocení ve výši  5 % v průběhu prvních pěti let trvání pojištění. Tato doba odpovídá předpokládanému období doznívání současné hospodářské krize. Znamená to, že do výpočtu zhodnocení vstupuje prvních pět let 5% garantovaný výnos namísto skutečně dosaženého úrokového výnosu. 

3. Sleva 25 % na sjednaná připojištění
Při uzavření alespoň tří typů vybraných připojištění získává klient nárok na 25% slevu z ceny za připojištění.

Allianz pojišťovna tak svým klientům pomáhá hned dvakrát: poskytuje okamžitou pomoc v případě nedobrovolné ztráty zaměstnání, kdy za klienta platí pojistné až do výše 2000 Kč měsíčně, současně klient nepřichází o svou životní pojistku a má jistotu trvání pojistné ochrany do budoucna.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy