Získejte vysoký úrok 3,8 % ročně, zhodnoťte své peníze s Prémiovým vkladovým listem

12.05.2009 | , Fio banka
Tiskové zprávy


(Praha 12.5.2009) Finanční skupina Fio nabízí střadatelům Prémiový vkladový list s nadstandardní úrokovou sazbou 3,8 % ročně již při minimální úložce 50.000 Kč, která jej činí přístupný široké veřejnosti. Produkt je možno zřídit i v EUR.

Prémiový vkladový list je vrcholem produktové řady vkladů Fio, který je určen dlouhodobým a konzervativním střadatelům. Jde o tříletý termínovaný vklad bez obnovy, k němuž je vydáván vkladový list na ceninovém papíře. Výše vkladu musí být celočíselným násobkem desetitisíc korun, přičemž minimální vklad činí 50.000 Kč.

Úroky se na účet připisují jednorázově k datu ukončení vkladu. Uplatňuje se složené úročení s ročním skládáním úroků, tedy druhým rokem se úročí vedle vkladu i úroky za první rok vkladu atd. Při současné výši vyhlašované  sazby 3,8 % p.a. tedy efektivní úrok za tři roky činí 11,84 %.

Vklad je zřízen i veden zcela bez poplatků a je dostupný nejen v korunách, ale i v eurech. Aktuální výše úrokové sazby pro EUR činí  3,6 % p.a., minimální výše vkladu 2.000 EUR (a dále celočíselné násobky sto EUR). Produkt lze získat na kterékoliv z téměř šedesáti poboček Finanční skupiny Fio v ČR a pod hlavičkou zahraniční organizační složky Fio, sporiteľné družstvo též na třech pobočkách na Slovensku.

"Prémiový vkladový list máme ve své nabídce již několik let a těší se velké oblibě klientů. Zvláště v dnešní době nízkých úrokových sazeb pro ně představuje jedinečnou možnost, jak získat vysoký výnos při velmi nízkém riziku," uvádí k tomu Marek Polka, vedoucí Klientské divize Finanční skupiny Fio.


Finanční skupina Fio
Vendula Žaloudíková
tel. +420 224 346 337, Mobil: +420 724 346 337
e-mail: vendula.zaloudikova@fio.cz

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy