Spolupráce Zdravotní pojišťovny METAL-ALIANCE a Allianz pojišťovny přináší výsledky

15.05.2009 | , Zdravotní pojišťovna METAL-ALIANCE
Tiskové zprávy


Od dubna mohou klienti Zdravotní pojišťovny METAL-ALIANCE využít speciální nabídky pojistných produktů Allianz pojišťovny. Od začátku spolupráce již klienti na obchodních místech Zdravotní pojišťovny METAL-ALIANCE uzavřeli téměř 2000 pojistných smluv.

Strategické partnerství Zdravotní pojišťovny METAL-ALIANCE a Allianz pojišťovny vzniklo na základě oboustranného zájmu hledat inovativní cesty jak v oblasti oslovení nových klientů, tak i rozšiřování a vzájemného doplňování portfolia produktů a služeb. Klienti dnes požadují komplexní krytí rizik a navazující klientský servis na jednom místě, nikoliv jednotlivé pojistné produkty. Portfolio produktů Allianz pojišťovny přitom velmi vhodně navazuje na zdravotní pojištění Metal-Aliance. Vzájemné posílení obchodní kapacity a tím i lepší dostupnost nabídky produktů a služeb po celém území ČR jsou dalším z konkrétních přínosů pro klienty.

Typickým příkladem synergie z této spolupráce je program ZDRAVÁ ŠKOLKA, což je preventivní program ZP METAL-ALIANCE zaměřený na děti během jejich pobytu v mateřské škole. Cílem je komplexní péče o zdraví dětí v mateřské škole, zpestření jejich programu a podpora vzdělávání dětí v oblasti zdravotní výchovy. Na tento program velmi dobře navazuje pojištění ŠKOLKA, které nabízí Allianz pojišťovna. Pojištění chrání jak provozovatele předškolních zařízení, tak i jejich malé klienty. Zahrnuje pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění pro případ trvalých následků úrazu s progresivním pojistným a pojištění pro případ smrti následkem úrazu. Propojení obou produktů znamená pro provozovatele předškolních zařízení komplexní program preventivní péče o jejich malé klienty a stejně tak pojistnou ochranu pro případ poranění či způsobené škody.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy