Saxo Bank otevírá v Praze svou první kancelář v regionu střední a východní Evropy

15.05.2009 | ,
Tiskové zprávy


Saxo Bank, specialista na online obchodování a investování, dnes oznámila otevření nové kanceláře v Praze po roce, ve kterém banka zdvojnásobila objemy obchodů v regionu střední a východní Evropy.

Otevření pražské kanceláře je strategickým krokem Saxo Bank k posílení a rozšíření jejího postavení jako předního poskytovatele online řešení pro investování do měn, akcií, akciových derivátů, komodit a dluhopisů v regionu střední a východní Evropy. Praha je po Milánu a Dubaji třetím místem, kde v roce 2009 otevřela Saxo Bank svou kancelář.

U Saxo Bank došlo v roce 2008 v regionu střední a východní Evropy k růstu jejího podnikání o 212 % v porovnání s rokem 2007. Banka plánuje rozšířit svou základnu klientů a partnerů nabídkou většího rozsahu místních služeb a investičních produktů.

Pražskou pobočku povede Karol Piovarcsy, který říká: „Dlouhodobě trvající úspěch je poháněn zaměřením se na zákazníky a nová pobočka, první v regionu střední a východní Evropy, nám poskytne lepší přístup ke klientům a partnerům v Česku, na Slovensku a v Polsku. Zatímco klienti budou i nadále těžit z mimořádné likvidity a technologie Saxo Bank, nová pobočka nám umožní podpořit vzdělávání prostřednictvím našich vlastních produktů a partnerství s institucionálními partnery.

Ve společném prohlášení Kim Fournais a Lars Seier Christensen uvádějí: „Otevření pobočky v Praze je dalším krokem v naší strategii rozšiřování působnosti banky v Evropě a jejího mezinárodního růstu. Od roku 1992, kdy byla Saxo Bank založena, sledujeme pozoruhodný růst zemí střední a východní Evropy. Saxo Bank má od té doby v tomto regionu velký úspěch a nová kancelář nám umožní poskytovat komplexnější služby klientům, potenciálním klientům a partnerům z tohoto regionu přímo na místě.

Pobočka bude sídlit v Betlémském paláci v centru Prahy. Saxo Bank, která je plně licencovanou a regulovanou evropskou bankou, nabízí obchodníkům z regionu střední a východní Evropy na 20 dní zdarma demo účet na www.saxobank.czwww.saxobank.sk; www.saxobank.pl. Účet Saxo Bank poskytuje obchodníkům přístup ke třem propojeným platformám: SaxoWebTrader, SaxoTrader a SaxoMobileTrader. Saxo Bank nedávno spustila platformy SaxoMobileTrader for iPhonetm a iPod Touchtm, které umožňují svým uživatelům dostávat aktuální zprávy z trhů, prohlížet si stav svého účtu a plně řídit své pozice a objednávky ve více třídách aktiv. Tato aplikace doplňuje SaxoMobileTrader for BlackBerry.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy