Hyposvět.cz

29.05.2009 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Všechny potřebné informace o hypotečních úvěrech a navíc možnost uzavřít a vyřídit hypoteční úvěr přímo po internetu…

Češi rok od roku stále více objevují kouzlo vlastního bydlení, protože si uvědomují, kolik výhod jim přináší. Především je nebaví platit předražený nájem a byt či dům si chtějí pořídit a zařídit podle svých představ. Málokdo však má na účtu miliony na pořízení takového bydlení, a tak sáhne po hypotéce. Jak však takové vyřízení úvěru probíhá?  Poradí vám Hyposvět, který si dal za úkol přinášet vám vedle praktických informací o hypotékách také nejrůznější zajímavosti a články o českém hypotečním trhu.

To ale zdaleka není všechno. Hyposvět vám nejen poradí, jaké doklady po vás bude banka požadovat při vyřizování úvěru, z jakých hypotečních produktů a služeb si můžete vybrat a co je pro vás nejvýhodnější, ale zároveň vám nabízí možnost vyřídit si úvěr přímo na internetu. Pomocí Hypotéky po webu vyřídíte kompletně váš úvěr na bydlení on-line. Jednoduše si nastavíte parametry vašeho úvěru a elektronicky o něj zažádáte, dodáte opět elektronicky (případně můžete i poštou) požadované doklady a v případě schválení už stačí jen jediná návštěva banky a to při podpisu smlouvy o úvěru.

Přemýšlíte-li o novém bydlení, navštivte stránky Hyposvět.cz, které se vám během cesty za vlastním bydlení budou snažit co nejvíce pomoci. A pokud byste měli jakýkoliv dotaz k hypotečním úvěrům, neváhejte využít on-line poradnu, ve které vám budou k dispozici hypoteční specialisti.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy