Letní akce Unibonu– letenky zdarma

26.06.2009 | , Unibon – spořitelní a úvěrní družstvo
Tiskové zprávy


Se startem letní prázdninové sezony přichází spořitelní a úvěrní družstvo UNIBON s lákavou nabídkou. Za zřízení Termínovaného vkladu ATTA při minimálním vkladu 300 tisíc korun obdrží klient dárek v podobě zpáteční letenky Ostrava – Split (včetně veškerých poplatků).

Termínovaný vklad ATTA patří mezi nejoblíbenější vkladové produkty UNIBONu. Zaručuje efektivní výnos 7,8 % za osmnáct měsíců což představuje roční úrokovou sazbu 5,2 %. „První Termínované vklady ATTA jsme uzavřeli na začátku loňského roku a díky naší obchodní strategii jsme dokázali tento vysoký výnos udržet i v době, kdy se některé spořící produkty mnohých bank a záložen potýkala s určitou nestabilitou a úrokové sazby klesaly. My máme naopak v plánu osmnáctiměsíční termínovaný vklad ATTA nabízet i nadále a věřím, že si ho jako formu výhodného střednědobého spoření zvolí řada klientů ,“ vysvětluje obchodní ředitel spořitelního a úvěrního družstva UNIBON Pavel Řeha.

Klienti mohou smlouvu na Termínovaný vklad ATTA uzavřít prostřednictví internetu nebo přímo na jedné ze dvou poboček v Ostravě. Podmínky pro získání letenky jsou velmi jednoduché. Při uzavření smlouvy o Termínovaném vkladu ATTA nejméně na 300 tisíc korun UNIBON nabízí klientům dárek v podobě poukázky na 1 letenku Ostrava – Split a zpět od společnosti JOB AIR - CENTRAL CONNECT AIRLINES, s. r. o. zdarma.

Letenku je možné je získat jen k nově uzavřeným smlouvám od 25. 6. 2009, jedna osoba má možnost získat jednu letenku. Počet letenek je omezen, akce potrvá do jeho vyčerpání. Nejpozději však do 31. 8. 2009.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy