Jazyková agentura Channel Crossings koupila Ulrych Language Studio

02.07.2009 | , Channel Crossings
Tiskové zprávy


V červnu 2009 došlo na poli jazykových škol k významné změně. Jazyková agentura Channel Crossings přebírá s účinností od 1. srpna 2009 jazykovou školu Ulrych Language Studio.

Obě společnosti patřily mezi největší poskytovatele firemní jazykové výuky v Praze i v celé České republice. Od srpna budou vystupovat pod společnou značkou jazykové školy Channel Crossings.
Jazyková agentura Channel Crossings patří již nyní mezi největší jazykové školy v Praze. Za dobu svého šestnáctiletého působení na trhu se vyprofilovala v agenturu poskytující komplexní jazykové služby, od jazykové výuky pro firmy i veřejnost přes studium v zahraničí až po překlady, tlumočení a zajišťování konferenčního servisu.
Jazyková škola Ulrych se zaměřovala především na klientelu z oblasti bankovního a právního sektoru a vytvořila si respektovanou pozici i v mimopražských regionech.
Akvizice JŠ Ulrych je pro Channel Crossings významnou možností k rozšíření působnosti v oblasti firemního jazykového vzdělávání a k posílení vlastní pozice na trhu.
Více informací o jazykové agentuře Channel Crossings naleznete na www.chc.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy