Společnost NWD Asset Management CZ se stala členem USF

23.07.2009 | , USF
Tiskové zprávy


Členská základna Unie společností finančního zprostředkování a poradenství (USF) se rozrostla o další členskou společnost – NWD Asset Management CZ, a.s.

Rozhodnutí o přijetí nového člena bylo schváleno na zasedání představenstva v květnu tohoto roku, zástupce společnosti se stal zároveň členem rady Unie.

Po dvou nových členských společnostech přijatých v prosinci loňského roku se tak jedná o další rozšíření řad USF, které potvrzuje pozici profesního sdružení s nejvyšším počtem členů – právnických osob. V současné době Unie sdružuje 14 společností ze všech regionů ČR, se zprostředkovaným obratem téměř 2,5 mld. Kč.

Ing. Igor Bielik, předseda představenstva, k tomu uvádí: „Vstup další společnosti do řad USF vnímáme jako výsledek naší dlouhodobé práce, zejména v oblasti dialogu s ostatními subjekty a partnery na trhu. Rozšiřování členské základny však pro nás představuje i závazek – v tomto případě závazek reprezentace bezprecedentního počtu společností poskytujících služby finančního zprostředkování a poradenství. Mohu konstatovat, že na splnění tohoto závazku je Unie plně připravena.“

Štěpán Tvrdý, předseda představenstva společnosti NWD Asset Management CZ, komentuje své rozhodnutí stát se členem USF následovně: „Členství v Unii považujeme za potrvzení úrovně a kredibility našich služeb. Chceme se tímto podílet na dalším rozvoji investičního poradenství v ČR a přispět ke zvýšení prestiže a důvěry v tento segment. Naším cílem je existence prostředí, které poskytuje klientům vysokou užitnou hodnotu při správě jejich financí.“

O Unii

Unie společností finančního zprostředkování a poradenství (USF) vznikla v červnu roku 2006. Jedná se o neziskové profesní sdružení právnických a fyzických osob podnikajících na území České republiky v oblasti finančního zprostředkování a poradenství. Členy Unie jsou společnosti Allfin PRO, ARGOS PZS, AWD Česká republika, Broker Consulting, Broker Trust, F E D S, FICHTNER, INTERLIFE, KZ Finance, M.S.QUATRO, MONECO, NWD Asset Management CZ, Olymp2002 a 1. Vzájemná poradenská. Členové Unie si kladou za cíl vytvořit vyšší standard v oblasti finančního poradenství a zprostředkování. Hlavní vizí, kterou Unie prosazuje, je odpovědnost zprostředkovatelských sítí za jednání svých poradců.

O NWD Asset Management CZ, a.s.

Společnost NWD Asset Management byla založena v roce 1996 na základě rostoucí poptávky po službách v oblasti správy majetku soukromých osob. Společnost se věnuje bonitním privátním klientům z řad managementu, majitelů malých a středně velkých firem a kvalifikovaných investorů. Od svého vzniku využívá principu nezávislosti, kvalitního poradenství a nadstadardní péče. Neomezený přístup k produktům mezinárodních bank, správců fondů a investičních společností je pro NWD základním předpokladem pro dosažení finančních cílů svých klientů.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy