Proces sloučení Channel Crossings a Ulrych Language Studio dokončen

11.08.2009 | , Channel Crossings
Tiskové zprávy


Počátkem srpna došlo na základě smlouvy uzavřené mezi společnostmi Mgr. Petr Ulrych – Prague Language Studio a Lenka Pavilková – Channel Crossings k převodu veškerých práv, závazků a povinností týkajících se firemní jazykové výuky na společnost Channel Crossings.

 Akvizicí společnosti vznikl jeden z nejsilnějších hráčů na poli firemního jazykového vzdělávání. „Díky spojení s JŠ Ulrych očekáváme navýšení obratu z firemní výuky o více než jednu třetinu, celkovými tržbami bychom se v roce 2010 měli dostat nad hranici 60 milionů korun, v roce 2011 přes 65 milionů,“ upřesňuje finanční výhled Vítězslav Bican, výkonný ředitel Channel Crossings. 

Do portfolia Channel Crossings se touto transakcí dostává také několik významných klientů, a společnost tak posílí pozici jedné z nejzkušenějších agentur v oblasti poskytování jazykové výuky pro firemní zákazníky i veřejnost. Mezi nové klienty patří například Československá obchodní banka, Philips, reklamní agentura Ogilvy nebo právnická kancelář Cameron McKenna – dlouholetý klient Channel Crossings v oblasti překladů a tlumočení.

V současné situaci na trhu jazykových služeb je akvizice účinným prostředkem, jak udržet vysokou kvalitu výuky a rozvinout procesy, které se osvědčily. Zároveň je to možnost, jak reagovat na současný hospodářský pokles a konsolidovat aktivity na jazykovém trhu. „Po odeznění recese bude společnost Channel Crossings připravena reagovat na nové rozvojové požadavky stávajících i nových firemních zákazníků,“ dodává Vítězslav Bican.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy