SG Equipment Finance – partner pro financování Vašich investic

23.08.2009 | , SG Equipment Finance
Tiskové zprávy


SG Equipment Finance Czech Republic s.r.o. patří dlouhodobě k předním leasingovým společnostem v České republice, za první čtvrtletí roku 2009 se umístila na 2. místě na leasingovém trhu* v České republice dle financované hodnoty.

  • Široká produktová nabídka

    Máme rozsáhlou produktovou nabídku, nabízíme finanční i operativní leasing, úvěr a splátkový prodej. Finanční leasing nabízíme v obou jeho variantách, které současná legislativa umožňuje, tj. finanční leasing s opcí na koupi předmětu a finanční leasing s povinností přechodu vlastnictví po skončení smlouvy. Všechny produkty nabízíme včetně pojištění.

     

  • Máme know-how

    Jsme členem bankovní skupiny Société Générale a díky tomu máme rozsáhlé know-how pro financování investic z oblasti strojů a zařízení, dopravní techniky, high-tech (medicínská a kancelářská technika, software, hardware), letecké techniky a nemovitostí.

     

  • Řešení na míru

    Našimi klienty jsou firmy s českým kapitálem, nadnárodní koncerny, municipality, státní i soukromá zdravotnická zařízení i společnosti zabývající se komunálními službami. Řešení financování investic připravíme na míru podle Vašich potřeb, a to včetně nerovnoměrných splátek a odkladů tak, abychom vyšli vstříc sezónnímu vývoji Vašeho cash flow.

     

  • Novinky

    Ve spolupráci s PGRLF jsme připravili novinku z oblasti financování zemědělské techniky. Zákazníci můžou pro financování agrární techniky využít úvěry s podporou PGRLF (podpora je poskytována jako dotace části úroků z úvěru).

     

    Podrobné informace o našich službách a kontakty najdete na internetových stránkách www.sgef.cz.
    Pokud máte zájem získat více informací, navštivte nás na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně ve dnech 14. – 18. 9. 2009, stánek VP-F, č. 12.

     


    *) dle hodnocení ČLFA

    Autor článku

    Komerční sdělení  

    Články ze sekce: Tiskové zprávy