Hypotéky Komerční banky – garantovaná úroková sazba 5,29 % a jistota při splácení!

24.08.2009 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka představuje v těchto dnech zájemcům o poskytnutí hypotečního úvěru opravdu zajímavou nabídku.

Pro všechny hypotéky kategorie Klasik, to znamená do výše 85 % hodnoty zastavené nemovitosti a pro období fixace na pět a více let platí nyní garantovaná úroková sazba 5,29 %, a to pro všechny klienty, kteří splní podmínky pro poskytnutí hypotéky!

Stávající i noví klienti KB tak mají možnost získat i ty nejdelší fixace za jedinečnou cenu a ušetřit tak až desítky tisíc korun! Čím delší období fixace si klient zvolí, tím větší výhodu od KB může získat.

Tato akční nabídka je časově omezena, platí při podání žádosti v období od 24. srpna do 11. října 2009, nebo do odvolání.

Tradičně nejvyšší zájem očekáváme o nabídku naší Flexibilní hypotéky (Hypotéka roku 2008), která klientům umožňuje pružně zvýšit nebo snížit měsíční splátky na základě momentální finanční situace, nebo přerušit splácení, a to až na tři měsíce.

Zároveň nabízíme možnost uzavřít Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB. Pojištění, které ochrání klienty, jejich blízké i majetek. Vybrat si lze z několika variant. Kromě pojištění pro případ smrti a plné invalidity, si klienti mohou sjednat i pojištění pro případ pracovní neschopnosti a v komplexní variantě též pro případ ztráty zaměstnání. Nastane-li některá z těchto událostí, bude dluh klienta u banky pojišťovnou splacen nebo budou z pojistného plnění hrazeny úvěrové splátky klienta. Navíc v době nemoci nebo nezaměstnanosti je klient zproštěn od povinnosti platit pojistné.   

Výhody Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB jsou mimo jiné:

  •  možnost získání nižší úrokové sazby hypotečního úvěru
  •  rozsah pojistných rizik zabezpečí pro nejtíživější životní situace
  •  placení pojistného až od okamžiku čerpání úvěru
  •  snížení pojistného po mimořádné splátce úvěru
  •  jednoduché sjednání spolu s hypotečním úvěrem na jednom obchodním místě

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy