Dny otevřených dveří - prohlédněte si byty na vlastní oči

21.09.2009 | , Skanska
Tiskové zprávy


Jen za letošní rok předá společnost Skanska svým klientům více než 1100 bytů. Projekty se staví, dokončují, kolaudují… Poznamenejte si do kalendáře dva dny otevřených dveří těch nejnovějších.

Na první můžete vyrazit v sobotu 3. října do Hostavic, kde uprostřed přírody vyrostl bytový areál Jahodnice, ideální pro mladé rodiny s dětmi. Byty jsou za zajímavé ceny, vznikne zde park s dětským hřištěm a na dosah je i obchodní centrum Štěrboholy. V bytovém areálu Jahodnice je pro vás připraven nový vzorový byt, který kompletně zařídili bytoví architekti, takže se můžete inspirovat.
Další zařízený vzorový byt je nyní součástí projektu Botanica v Praze 5 – Jinonicích. Je to kousek od stanice metra Nové Butovice, nedaleko Prokopského údolí. Kromě bytů tu rostou i rodinné domky, které budou vybaveny solárními panely. Den otevřených dveří v Jinonicích proběhne v sobotu 17. října.

Dny otevřených dveří jsou užitečné. Jen při osobní návštěvě můžete vnímat celkovou atmosféru domu a jeho okolí a ujasnit si, zda právě tady chcete žít. Určitě se také hodí konzultace s makléřem a s hypotečním poradcem přímo na místě.

 

Botanica_II.___BD.jpg

Sleva až půl milionu!
Od září pro vás Skanska Reality připravila novinky při využití bonusu Složte si svou slevu. Můžete se dostat až na 500 000 Kč! U projektů Romance, Kytlická a Pod Vodárenskou věží jsou bonusy odstupňovány podle velikosti bytů, u Romance navíc ještě podle jednotlivých etap. Více na http://www.skanskareality.cz/slozte-si-svou-slevu.php.

 

DSC_6987.jpg

 

DSC_7016.jpg

 

_DSC0176.jpg

 

_DSC0192.jpg

 

_DSC0205.jpg

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy