Jak využívat podnikový informační systém WAK INTRA a přitom nevlastnit licenci?

19.10.2009 | , WAK System
Tiskové zprávy


Provozování informačního systému WAK INTRA jako službu (Software as a Service - SaaS) je dosažitelné pro každého.

Podstatou této služby je užívání informačního systému formou vzdáleného provozu. Tuto službu úspěšně poskytujeme již řadu let. Připojte se k našim stávajícím zákazníkům a využijte některý z modulů systému nebo systém jako celek.
Bez pořízení licencí můžete okamžitě nabízet zboží a služby přes e-shop, komunikovat se zákazníky přes help-desk, sledovat firemní aktivity a CRM, zpracovávat zakázky, vést sklady, přijímat a vystavovat faktury, sledovat vaše finance v pokladnách a na bankovních účtech, evidovat majetek, účtovat, získávat hospodářské výstupy a přehledy a samozřejmě je vám k dispozici i personalistika a mzdy.
V dnešní nestabilní době je provozování WAK INTRA formou služby uživatelsky a ekonomicky zajímavé. Při nízkých paušálních nákladech tak dosáhnete na robusní systém, který s vámi v budoucnu poroste. Posuďte sami:

 wakintra_60x40_white.png

Nulová vstupní investice
Nepořizujete licence. Můžete systém využívat ihned bez vstupního kapitálu, který mnohdy není malý.
Nulová investice = nulové odpisy = přímý náklad.

Úspora nákladů
Systém jako služba vám přinese úsporu nákladů, které úzce souvisejí se správou vlastních softwarových a hardwarových prostředků a jejich rozvojem.

Nefinancujete víc než využijete
Cena využívání služby je závislá na počtu jejích uživatelů a na rozsahu funkcionalit, které každý z nich bude využívat. Vhodnou volbou rozsahu obou parametrů, tak lze optimalizovat náklady spojené s užíváním WAK INTRA přesně dle vašich aktuálních potřeb. Kdykoliv v průběhu užívání služby můžete libovolně počet uživatelů i funkcionalit rozšiřovat nebo také zeštíhlovat.

Aktualizace systému zdarma
Součástí služby jsou aktualizace systému. Získáváte bez dalších poplatků úpravy systému související se změnou legislativy, úpravy zahrnující technologický vývoj SW a HW a samozřejmě všechna vylepšení systému.

Stabilní Cash Flow
Využívání systému WAK INTRA je díky pravidelné stabilní měsíční paušální platbě "čitelnou" a plánovatelnou položkou vašeho firemního cashflow, kterou můžete kdykoliv korigovat dle vašich aktuálních potřeb a možností.

 

intra_wakintra_small.png


Okamžitá implementace a dostupnost
IS WAK INTRA je vám okamžitě k dispozici. Nepotřebujete odpovídající HW a SW vybavení pro jeho instalaci. Systém také není třeba instalovat, protože využijete jeho rutinně provozovanou instalaci na prověřeném HW vybavení. Krátká doba implementace je dána uživatelskou konfigurací systému, která dokáže zachytit odlišné potřeby jednotlivých zákazníků a integrovaným importovacím rozhraním umožňujícím propojení systému na další lokální sw produkty zákazníka. Nemalou výhodou je také přístup k systému odkudkoliv a kdykoliv. Tato vlastnost je přidanou hodnotou především pro různě dislokované firmy a mobilní pracovníky.

Maximální bezpečnost služby
Vysoký důraz klademe na bezpečnost služby jako celku a to hned v několika rovinách. Vzdálený přístup je realizován pomocí zabezpečeného protokolu. Data jsou zpracovávána transakčně a jsou jištěna kvalitním zálohováním. Samozřejmostí jsou různé způsoby přihlašování do systému (jméno/heslo, certifikát).

Více informací najdete
na www.wakintra.cz nebo na www.waksystem.cz.
Kontaktujte nás jsme připraveni konzultovat vaše potřeby.

Ing. Petr Půlpán
obchodní ředitel společnosti

 

 


Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy