Naučte se investovat! Semináře po celé ČR zdarma

02.11.2009 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Burza je v pohybu. Jak toho využít? To se dozvíte na seminářích Fio a RM-SYSTÉM.

Burza je v pohybu. Jak toho využít? Pokud vás investování zajímá, ale nemáte o něm dostatek informací, pak jsou právě pro Vás určeny vzdělávací bezplatné semináře největšího českého on-line brokera Fio a burzy RM-SYSTÉM.

Pro investory-začátečníky je určen seminář Základy kapitálového trhu, na kterém se dozvíte, jak se v praxi obchoduje na burze - principy, možné investiční strategie a mnohem více, abyste pronikli do tajů investování.

Další oblíbené téma se nazývá Internet a akcie a provede vás internetovým přístupem na české i světové burzy - aplikací e-Broker. Zde uvidíte, jak snadné je nakoupit akcie přes internet a jaké funkce můžete využít pro vyhledávání investičních příležitostí či rozhodování o správné investici.

Pro pokročilejší investory je určen seminář Obchodování na úvěr a deriváty, který Vám představí možnost využití úvěru při Vašich investicích. Dále Vás provede světem komodit - zjistíte, jak je možné vydělat na růstu, ale i poklesu například ropy či zlata.

Investorům, které zajímá obchodování na světových burzách, je určeno téma Akcie v USA, Německu a Polsku. Dozvíte se o příležitostech, které skýtá nejrozvinutější americký kapitálový trh, německá XETRA či největší burza v našem regionu - varšavská burza.

Semináře se konají v podvečer po celé ČR a trvají zhruba dvě hodiny. Jsou zcela zdarma. Zaregistrujte se právě teď!

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy