Čeští Citigold klienti mohou na Letišti Praha využívat služeb Citibank salónku

16.02.2010 | , Citibank
Tiskové zprávy


Citibank oslavuje otevření nového  salónku Citibank Lounge na  Letišti Praha, jehož benefity mohou zdarma využívat klienti programu Citigold.

Od února 2010 mohou klienti Citigold Wealth Management programu, tj. držitelé zlatých debetních karet CitiCard, zdarma využívat služby salónku Citibank Lounge, který se nachází na letišti Praha Ruzyně v odletové hale Terminálu 2. Citibank, jako jediná banka na českém trhu, tímto obohatila své exkluzivní služby světové úrovně, které nabízí klientům programu Citigold Wealth Management.
 
Ke službám salónku Citibank Lounge patří individuální bezpečnostní kontrola, parkovaní zdarma po dobu 48 hodin či odbavení příručních zavazadel přímo v salónku, prostřednictvím samoodbavovacího kiosku. Bezplatný vstup mohou využívat všichni Citigold klienti a jejich doprovod (jeden spolucestující a děti mladší tří let). Další doprovázející včetně dětí starších tří let zaplatí za vstup do salónku Citibank Lounge zvýhodněnou cenu 660 Kč. Cestující, kteří by si rádi před cestou vychutnali pohodlí v salónku a nejsou klienty programu Citigold Wealth Management,  se mohou přihlásit prostřednictvím www.prg.aero, přičemž cena za vstup je 1 200 Kč za cestujícího. Salónek nabízí  svým návštěvníkům all inclusive občerstvení, denní tisk, Wi-Fi připojení a možnost využití televize.
 
Nabídka  prvotřídních služeb a vysoký standard servisu našich bankéřů je pro nás stejně důležité jako pohodlí našich klientů. Díky partnerství s Letištěm Praha teď můžeme nabídnout nový atraktivní benefit našim Citigold Wealth Management klientům, který považujeme v České republice za  vskutku ojedinělý.  Plníme tak záměr nabízet našim Citigold klientům exkluzivní vyspělejší produkt,“ uvedl Rizwan Sultan Qazi, ředitel divize Consumer Banking v Citibank.
 
Miroslav Dvořák, předseda představenstva a generální ředitel Letiště Praha, uvítal otevření salónku Citibank Lounge a dodal: „Jsme partnery Citibank od roku 2007. Dnešní otevření Citibank salónku je dalším logickým krokem v naší úspěšné spolupráci. Mým osobním přáním je, aby všichni cestující a návštěvníci, kteří našimi salónky projdou,  byli spokojeni s našimi službami, ať už cestují kamkoliv a v kteroukoliv hodinu.
 
Citibank trvale investuje do rozvoje Citigold Wealth Management programu od jeho uvedení na český trh v roce 2001. Program, který se svými parametry řadí mezi elitní bankovní služby, nabízí personalizované bankovnictví, exkluzivní platební nástroje, obsáhlé poradenství v oblasti budování investičního portfolia a služby osobního finančního manažera. Vedle tradičních bankovních služeb nabízíme Citigold klientům takové benefity jako například volné vstupenky na koncerty Českého národního symfonického orchestru, pozvánky na golf, členství v pražském tenisovém klubu či volný vstup na sportovní utkání v O2 aréně. Pro naše Citigold klienty pořádáme také investiční a bankovní produktové semináře. V neposlední řadě mohou naši klienti užívat výhod Citigold privilege programu, který nabízí řadu exkluzivních benefitů. Další informace najdete na internetových stránkách: http://www.citibank.cz/czech/consumer-banking/czech/citigold/.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy