Jistý výnos 16,22 % a ochrana klienta = Maximal Invest

22.03.2010 | , ČSOB
Tiskové zprávy


S novým měsícem přichází ČSOB s novým zajištěným fondem. Nová modulace Maximal Investu (celým názvem Maximal Invest – ČSOB Premium 9) nabízí klientovi ochranu investice a zajímavý výnos společně s ochranou samotného klienta díky kombinaci se životním pojištěním.

Jak je u Maximal Investu zvykem, i tentokrát mají klienti jistotu, že v době splatnosti fondu, tedy 11. 6. 2015, jim bude připsán výnos 16,22 %. Klienti starší 55 let navíc díky daňovým odpočtům mohou s Maximal Investem ušetřit až 10 800 Kč. Nový Maximal Invest tak nabízí kromě výnosu i možnost vysoké úspory.

„Klienti mají rádi jisté investice, které jim zaručí vysoký výnos a zároveň nabídnou i něco navíc. Není tedy náhodou, že i v březnu vydáváme novou verzi Maximal Investu. Stejně jak tomu bylo v minulých podobách tohoto zajištěného fondu, i březnový přináší klientům velmi pěkný výnos 16,22 % a ochranu jich samotných díky kombinaci se životním pojištěním. Maximal Invest – ČSOB Premium 9 je opravdu pro všechny, kteří chtějí nechat své peníze vydělávat a zároveň být sami ochráněni,“ uvedl Pavel Kratochvíl, výkonný manažer segmentu Spoření a investice ČSOB.

Maximal Invest ČSOB – Premium 9 přináší investici s fixním výnosem a životní pojištění v jednom originálním produktu. Kromě daňových odpočtů tak chrání nejen peníze klienta, ale umožňuje mu i připravit se na nepředvídatelné životní události. Pro klienty, u kterých nevzniká nárok na starobní důchod, je připraveno bezplatné pojištění úrazové invalidity do výše 500 000 Kč. Nevyvratitelnou výhodou je také možnost nechat se připojistit za pouhých 6 Kč měsíčně a to bez nutnosti dokládat zdravotní dotazník.

Odhad výnosů není zárukou skutečných budoucích výnosů. Hodnota investice může v čase kolísat. Podmínky ochrany investice se řídí prospektem fondu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy