Hypotéka Wüstenrot už za 4,45 % ročně, ušetříte i na poplatku

24.03.2010 | , Wüstenrot
Tiskové zprávy


Chcete-li výrazně ušetřit na hypotečním úvěru, využijte aktuální jarní nabídku hypoteční banky Wüstenrot. Tato banka snížila u nejžádanějších hypoték úrokové sazby až o 0,5 procentního bodu. Ušetříte také na poplatcích, ve většině případů vám Wüstenrot vyřídí hypotéku na bydlení zdarma.

Snížení úrokových sazeb bylo u hypoteční banky Wüstenrot skutečně radikální a týkalo se jednoleté, tříleté i pětileté fixace. Minimální sazby se pohybují od 4,45 % do 4,94 % p.a.
Měsíční splátky hypoték se snížily v řádu několika set korun. U průměrné hypotéky ve výši 1 500 000 korun do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti představuje snížení úrokové sazby s jednoletou fixací úsporu za první rok 5 472 korun. U úvěru s pětiletou fixací úrokové sazby se úrokové náklady na hypotéku v prvním pětiletém období sníží o 17 700 korun.

Garance podmínek
Wüstenrot je jednou z mála bank, která vám předem garantuje výši úrokové sazby. Při vyřizování úvěru a stanovení úrokové sazby vás tedy nečeká žádné nemilé překvapení, protože výsledný úrok vaší hypotéky může být jen nižší. K dalším výhodám patří i smluvní ujednání o podmínkách mimořádné splátky v průběhu doby fixace bez poplatku či stanovení výše úrokové sazby po uplynutí doby fixace.

Ještě výhodnější EXTRA úrokové sazby
Potřebujete-li vyšší hypotéku  a splníte-li nadstandardní požadavky na bonitu, můžete na tom být ještě lépe. Hypoteční úvěr nad 1,5 milionu korun a do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti vám banka poskytne za EXTRA úrokovou sazbu. A ta je samozřejmě ještě nižší než minimální.

Hypotéky na bydlení zdarma
V současné době výrazně ušetříte i na poplatku za vyřízení hypotečního úvěru. Hypotéky na vlastní bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby a do 85 % hodnoty zástavy vyřizuje Wüstenrot zdarma. Úspora na poplatku představuje až 25 000 korun.

 

Fialka3_upr.JPG

 

Hypotéka na refinancování – zdarma a s nižším úrokem
Únik ze starších nevýhodných úvěrů na bydlení je díky hypotéce REFIN velmi snadný. K žádosti o úvěr od vás bude Wüstenrot požadovat jen minimum dokumentů, a to původní odhad nemovitosti, aktuální fotodokumentaci a čestné prohlášení o schopnosti splácet úvěr. Platit nebudete muset ani za posouzení nemovitosti ani za vyřízení úvěru. Při splnění nadstandardních podmínek, tj. výši hypotéky nad 1,5 milionu korun do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti a požadované bonitě, můžete získat úvěr za EXTRA úrokovou sazbu 4,85 % ročně.
A pokud budete refinancovat úvěr, za který jste si pořídili starší nemovitost, jistě uvítáte možnost použít až 30 % hypotéky REFIN na rekonstrukci svého domu nebo bytu.

Jak nejlépe financovat bydlení vám poradí odborní finanční poradci Wüstenrotu.

Více na www.wuestenrot.cz

 

Wuest_logo.jpg

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy