Fio rozšířilo pobočkovou síť o další obchodní místo v Plzni

12.04.2010 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Finanční skupina Fio ke stávajícím téměř šedesáti pobočkám po celé ČR otevřelo další, v Plzni již druhou. Pobočka poskytuje plný rozsah bankovních i investičních služeb, zejména vedení účtů bez poplatků a obchodování s cennými papíry.

Stávající i potenciální klienti Fio mohou nyní v Plzni kromě stávají pobočky v ulici Slovanská alej využít další obchodní místo. Nová pobočka je jim k dispozici v nejužším centru Plzně na adrese Prešovská 13 v době 8:30 - 18:00 (Po - Čt), resp. 8:30 - 17:00 (Pá).

„Jde o druhou pobočku Finanční skupiny Fio v Plzni a pětapadesátou pobočku v celé České republice. Naším plánem je otevřít do konce roku ještě šestou pobočku v Praze, a to přímo v sídle celé skupiny. Dokončením těchto dvou nových poboček v podstatě zdárně finišuje projekt zásadní rekonstrukce pobočkové sítě vzniklé v roce 2007 splynutím původních obchodních sítí Fio a RM-SYSTÉM, jenž byl zahájen před necelými dvěma roky. V rámci tohoto projektu jsme na přibližně padesáti místech nejen po celé České republice, ale též na Slovensku a v Maďarsku přemístili regionální pobočky do reprezentativních prostor ve frekventovaných částech měst, případně založili zcela nové pobočky, čímž jsme učinili další krok směrem ke zpřístupnění našich služeb širšímu okruhu zájemců," komentuje rozšiřování pobočkové sítě Fio Marek Polka, vedoucí Klientské divize skupiny.


Finanční skupina Fio
Vendula Žaloudíková

tel. +420 224 346 337, mobil: +420 724 346 337 e-mail: vendula.zaloudikova@fio.cz


Česká FINANČNÍ SKUPINA FIO působí na našem trhu již od roku 1993. Zabývá se především zprostředkováním obchodů s cennými papíry a poskytováním bankovních služeb. Fio, burzovní společnost, která v rámci skupiny nabízí obchodování na kapitálových trzích, je největším on-line brokerem v ČR. Fio jako první nabídlo českým klientům obchodování s akciemi přes internet, stejně jako internetbanking či běžný účet s platebním stykem zdarma.

 

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy