Létáte často za prací? Nezapomeňte si vybrat odměnu za vaše služební cesty!

17.05.2010 | , Blue Biz
Tiskové zprávy


V dnešní globální době je cestování letedlem součastí běžného profesního života. Přes loňské projevy krize, se v současné době počty cestujících vracejí k dřívějším číslům.

Letecké společnosti se snaží firmám vycházet co nejvíce vstříc a nabízet kvalitní služby, výhodné ceny, ale i něco navíc.

V rámci nejrůznějších věrnostních programů může nejen jednotlivec, ale i firma sbírat míle/body, které je pak možné vyměnit za různé výhody. Úspora je výrazná. Navíc programy pro jednotlivce a firmy se dají kombinovat, takže z cesty má zisk jak zaměstnance, tak i firma.

Efektivita těchto věrnostních programů se v posledních letech ještě zvýšila a to díky trendu spojování leteckých dopravců do nejrůznějších aliancí. Dobrým příkladem jsou společnosti Air France a KLM, které dohromady tvoří leteckou skupinu AIR FRANCE KLM.

Společnostem, které využívají jejich letů pro služební cesty svých zaměstnanců, nabízejí společný věrnostní program BlueBiz. Registrace je možná na internetu a je zcela zdarma. Za každou zakoupenou letenku Air France nebo KLM na lety s Air France, KLM nebo s některou z jejich partnerských leteckých společností, získává zaregistrovaná společnost Blue Credits, které může následně vyměnit za letenky zdarma nebo upgrade do business třídy.

BlueBiz_vizual1.jpg

 

Zaměstnanci společnosti vedle toho mohou získávat Míle na svůj účet v programu Flying Blue a ty pak vyměnit za letenku na soukromou cestu.

Více na www.BlueBizProgram.cz

 

AF_letuska.jpg

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy