Hypotéka Bez Starostí od Volksbank se sazbou od 4,49 %

20.05.2010 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Od poloviny dubna 2010 poskytuje Volksbank CZ v rámci jarní hypoteční kampaně HYPOTÉKU BEZ STAROSTÍ. Klienti, kteří se nyní rozhodnou sjednat si hypoteční úvěr, získají 50% slevu na zpracovatelský poplatek a úrokovou sazbu od 4,49 % p.a. Sazba platí i pro stávající klienty banky.

V rámci kampaně Volksbank snížila úrokové sazby u hypotečních úvěrů a klientům nabízí 50% slevu na zpracovatelský poplatek,“ informuje Jiří Škrob, produktový manažer Volksbank CZ, a doplňuje: „Úrokovou sazbu 4,49 % p.a. poskytneme zájemci, který bude chtít hypotéku splatit do deseti let. Klientům, kteří budou mít zájem o splatnost nad 10 let, nabídneme garantovanou sazbu 4,89 % p.a. Ta je určena pro oblíbenou hypotéku s fixací na tři roky a výši úvěru do 80 % zástavní hodnoty nemovitosti.

HYPOTÉKA BEZ STAROSTÍ je komunikována v rámci jarní marketingové kampaně Volksbank CZ se zaměřením primárně na internetovou inzerci formou bannerů. V sekundární linii jsme zadali inzerci do tištěných médií,“ přibližuje průběh kampaně Petr Žibřid, ředitel marketingu a komunikace, a dodává: „O novou hypoteční akci je velký zájem především z řad těch klientů, kteří se nyní v době výhodných cen nemovitostí rozhodli řešit otázku svého bydlení s výhodnými podmínkami pro financování.

Zvýhodněná nabídka platí do konce června 2010 s podmínkou, že klient smlouvu o úvěru uzavře nejpozději do konce srpna 2010.

Autor článku

Tiskové zprávy  

Články ze sekce: Tiskové zprávy