Vyhrajte Twist kartu od GE Capital Bank

15.11.2002 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


GE Capital Bank vyhlašuje soutěž o 1000 bankovních Twist karet pro nejaktivnější uživatele přímého bankovnictví.

GE Capital Bank vyhlašuje pro své klienty z řad nepodnikatelů soutěž pro nejaktivnější uživatele přímého bankovnictví. Nejlepších 1.000 klientů získá Twist kartu s kreditem ve výši 400 Kč a schopností provozovat SIM Toolkit služby, jako např. GSM bankovnictví. Vyhrají ji ti, kteří v období od 15. listopadu do 15. prosince provedou nejvíce transakcí (jednorázový platební příkaz, založení trvalého platebního příkazu, dobití předplacené SIM karty) prostřednictvím nástrojů přímého bankovnictví (Internet Banka, Internet Banka GEnius, Mobil Banka nebo Telefon Banka). 
 
Jestliže se na posledním hodnoceném pořadí (tj. pořadí 1.000) umístí více klientů se stejným počtem provedených elektronických transakcí, výhercem SIM karty Twist se stává ten klient, který takového počtu elektronických transakcí dosáhl nejdříve ode dne zahájení soutěže. 
 
K 11.11. 2002 překročil počet aplikací Internet Banky a Internet Banky GEnius hranici 90.000. Počet uživatelů Mobil Banky (služba GSM bankovnictví) přesáhl 162.000 a Telefon Banky 115.000. GE Capital Bank tím opět potvrdila svou pozici leadera přímého bankovnictví na českém trhu. 
 
V říjnu 2002 provedli klienti GE Capital Bank pomocí nástrojů přímého bankovnictví přes 80 procent všech transakcí. Ve využívání jednotlivých kanálů přímého bankovnictví vede Mobil Banka se 60 procenty, na Internet Banku připadá 35 procent a na Telefon Banku 5 procent transakcí.
 
Nástroje přímého bankovnictví slouží k úspoře času a většímu pohodlí při správě financí. GE Capital Bank proto připravila pro klienty běžný účet GEnius, vybraný porotou 300 odborníků jako Účet roku 2002. Jde o kombinaci běžného účtu s možností čerpání do minusu. Ke správě účtu mohou klienti využít libovolné 2 nástroje přímého bankovnictví.

Zdroj: tisková zpráva GE Capital Bank

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ