K nové kreditce CCS Kredo 1000 Kč na benzin

15.01.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Další atraktivní výhodu přináší svým držitelům kreditní karta CCS Kredo MasterCard Electronic.

Ke každé nově aktivované hlavní kartě CCS Kredo nyní získá klient od CCS navíc předplatní čipovou kartu CCS Bonus s finančním nábojem ve výši 1000 Kč.

CCS Kredo MasterCard Electronic
Kreditní karta CCS Kredo poskytuje svým držitelům od listopadu loňského roku prodloužené bezúročné období až 45 dnů, během kterého klient neplatí za půjčené peníze žádné úroky. Držitel této karty může platit ve 22 000 obchodech nebo si vybírat peníze v téměř 2000 bankomatech v České republice. Při nákupech s kreditní kartou CCS Kredo má klient k dispozici úvěrový rámec v rozmezí od 5000 do 70 000 Kč. CCS Kredo umožňuje měnit výši splátek i způsob jejich placení a v nabídce nechybí ani volitelné úrazové pojištění a pojištění pro případ neschopnosti splácet. Držitel kreditní karty CCS Kredo získá trvalou slevu ve výši 8 % na více než 15 000 výrobků z katalogu CCS Triangl a rovněž veškeré výhody člena Klubu Triangl. V České republice se jedná o první kreditní kartu autorizovanou výhradně on-line. Právě díky ověřování všech transakcí okamžitě elektronicky je karta CCS Kredo produktem, který zákazníkům přináší také vysokou míru bezpečí a jistoty.

CCS Bonus
Karta CCS Bonus je unikátní použitím čipové technologie, která zajišťuje nejen vysokou bezpečnost bezhotovostních transakcí, ale rovněž i rozsáhlou variabilnost využití karty. Karta CCS Bonus je oblíbeným dárkem i nástrojem věrnostních programů. O jejích kvalitách svědčí řada spokojených zákazníků, kteří s ní ročně realizují nákupy v desítkách milionů korun. S kartou CCS Bonus lze nakupovat na čerpacích stanicích v České republice pohonné hmoty a další doplňkové zboží či služby. V průběhu i po vyčerpání částky lze kartu opakovaně nabíjet, a to hotovostně i bezhotovostně.

Zdroj: tisková zpráva CCS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ