Nová karta CCS Tandem

29.01.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


CCS a Allianz představují novou kartu CCS Tandem určenou pro malé firmy.

CCS Česká společnost pro platební karty a. s. ve spolupráci s Allianz pojišťovnou, a. s., přichází na trh s kartou CCS Tandem - novým karetním produktem určeným pro malé firmy, který spojuje klasickou kartu CCSs výhodným CCS - Allianz Komplexním autopojištěním.

Čipová karta CCS Tandem přináší zákazníkům kromě bezhotovostních úhrad zboží a služeb také slevu ve výši 10 % ze základního havarijního pojištění, měsíční platby autopojištění bez jakéhokoliv navýšení a slevu z plateb kartou CCS Tandem až do výše 5 % z uhrazeného autopojištění.

Součástí karty CCS Tandem je nabídka základního havarijního pojištění Allianz pojišťovny, povinného ručení a rovněž dalšího doplňkového pojištění. Jedná se o úrazové pojištění osob ve vozidle, pojištění skel vozidla, pojištění zavazadel ve vozidle a pojištění nákladů za nájem náhradního vozidla. Jak základní havarijní pojištění, tak i povinné ručení lze uzavřít samostatně. Při jejich současném uzavření však na klienta navíc čeká další sleva 5 % ze základního havarijního pojištění. Při bezeškodním průběhu pojištění získává klient další bonus, který může postupně dosáhnout výše až 50 %. Při sjednání pojištění u Allianz může klient uplatnit i bonus získaný u jiných pojišťoven.

S kartou CCS Tandem lze nakupovat na čerpacích stanicích v České republice a ve vybrané síti na Slovensku, dále v řadě autoopraven, pneuservisů, myček, prodejen náhradních dílů a u asistenčních služeb ABA a ÚAMK. Každý měsíc navíc CCS držitelům karty CCS Tandem zasílá detailní tištěný přehled všech realizovaných nákupů ve formě výpisu s podrobnými informacemi o všech transakcích a souhrnný daňový doklad s vyznačením DPH. Ke každému inkasu zákazník dostává také přehled o všech částkách inkasovaných za pojištění.

Zdroj: tisková zpráva CCS

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ