Zjistěte si kolik si můžete půjčit

06.02.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Díky Infolimitu mají klienti Ge Capital Bank možnost si kdykoli zjistit výši své potenciální půjčky.

Zájemci o úvěr mají k dispozici novou službu GE Capital Bank - Infolimit. Jejím prostřednictvím se mohou průběžně informovat, jak velkou Expres půjčku jim může banka v daném okamžiku nabídnout, či jak velký kontokorent (Flexikredit) mohou čerpat. Tuto informaci získají on-line pomocí své Mobil Banky, Internet Banky nebo při osobní návštěvě obchodního místa banky.

Podmínkou zřízení služby Infolimit je vedení běžného účtu u GE Capital Bank alespoň po čtyři měsíce. Důležitými kritérii ovlivňujícími výšku úvěru jsou i příjmy a průběžné zůstatky - je tedy vhodné, aby si klient, který chce službu Infolimit využít, nechal na svůj účet v GE Capital Bank posílat pravidelné příjmy. Na konci každého měsíce jsou automaticky vyhodnoceny informace, které má banka o běžném účtu daného klienta, a na jejich základě je klientovi nabídnuta aktuální výše finančních částek, které mu GE Capital Bank může případně poskytnout. Tyto informační limity jsou platné vždy po dobu následujícího kalendářního měsíce a jejich výši si klient může zjistit prostřednictvím Internet Banky, Mobil Banky či při osobní návštěvě na obchodním místě GE Capital Bank.

Pokud klient zažádá o Expres půjčku na obchodním místě GE Capital Bank, je rozhodnutí o jejím poskytnutí učiněno obratem a nejpozději druhý den je požadovaná částka převedena na jeho běžný účet.

Zdroj: tisková zpráva GECB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ