Nové balíčky od KB pro podnikatele a malé firmy

05.05.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Komerční banka uvedla na trh nové balíčky finančních služeb určené pro podnikatele a malé firmy - balíčky s názvy Efekt, Komfort a Excelent

Základem všech balíčků je běžný účet v Kč se zasíláním měsíčních výpisů poštou, platební karta, kvalitní služby přímého bankovnictví a možnost využití povoleného debetu, tj. služby, které dnes každá firma potřebuje. Rozdílné nastavení parametrů služeb pak umožní oslovit každého podnikatele.

Balíček Efekt uspokojí standardní potřeby malých firem. Běžný účet s měsíčním výpisem, elektronická platební karta s doplňkovými službami v oblasti pojištění a asistenčních služeb, možnost výběru přímého bankovnictví v podobě telefonního bankovnictví Expresní linka KB a internetového bankovnictví mojebanka, 5 transakcí prostřednictvím přímého bankovnictví měsíčně zdarma a možnost nastavení povoleného debetu na účtu až do výše 100.000 Kč tvoří nabídku balíčku Efekt.

Komfort je balíčkem obsahujícím bankovní produkty a služby pro efektivní a pohodlné řízení firemních financí. Balíček obsahuje běžný účet s měsíčním výpisem, embosovanou platební kartu typu Prestige s pojistným programem pro cesty do zahraničí, telefonní i internetové bankovnictví, 10 transakcí prostřednictvím služby mojebanka a dále možnost nastavení povoleného debetu až do výše 500.000Kč.

Balíček Excelent je určen nejnáročnější klientele. Obsahuje kromě běžného účtu v korunách i běžný účet v cizí měně, k oběma účtům měsíční výpisy, dvě platební karty - Business Silver Card s nadstandardním pojištěním pro cesty do zahraničí a asistenčními službami a kartu VISA Electron s asistenční službou ABA, telefonní i internetové bankovnictví se službou Přímý kanál a 50 transakcí měsíčně realizovaných prostřednictvím Přímého kanálu. Nabídka je i pro balíček Excelent završena možností nastavení povoleného debetu až do výše 500.000 Kč.

Zdroj: tisková zpráva KB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ