GE Capital Bank byla oceněna za image

29.05.2003 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Finanční skupina GE v České republice se stala nejúspěšnější finanční skupinou v rámci soutěže Rhodos - ceny za firemní image. GE Capital Bank obdržela hned dvě první místa- v kategoriích "Banky" a "Přímé bankovnictví".

Sdružení Rhodos již posedmé vyhlásilo vítěze ocenění o nejpůsobivější firemní image. Cena je vyhlašována v 19 kategoriích podle oboru činnosti firem - z toho sedm kategorií se týká finančních institucí. Finanční skupina GE se umístila na prvním místě ve třech z těchto sedmi kategoriích. O pořadí firem v jednotlivých kategoriích rozhodoval reprezentativní vzorek 500 top manažerů z celé České republiky.

GE Capital Bank zvítězila v kategoriích "Banky" a "Přímé bankovnictví". Za nejdůležitější kritéria image v kategorii bank označili ve výzkumu pořádaném agenturou GfK dotazovaní manažeři důvěryhodnost, finanční sílu a stabilitu, spolehlivost, solventnost a serióznost. Podle výzkumu pak GE Capital Bank nejvíce ze všech bank působících na českém trhu naplňuje zmíněná kritéria dobré image.

Stejně tak GE Capital Bank nejvíce v očích reprezentativního vzorku českých manažerů splňuje kritéria dobré image v oblasti přímého bankovnictví. Těmi jsou spolehlivost, důvěryhodnost, cenová přiměřenost produktů, finanční síla a stabilitu a solventnost.

Vítězství ve dvou kategoriích soutěže Rhodos je v krátké době dalším oceněním, které GE Capital Bank získala. V polovině května totiž získala ocenění "Zaměstnavatel roku 2003". V loni v listopadu byla GE Capital Bank v soutěži MasterCard Banka roku vyhlášena "Nejdynamičtější bankou roku 2002" a její účet GEnius získal v této soutěži titul "Běžný účet roku 2002".

Zdroj: tisková zpráva GECB

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ