Nabídku na stažení formulářů pro daňové přiznání využili návštěvníci www.finance.cz 20 000 x

21.03.2001 | , Finance.cz
Press centrum


20 000 x si od 1.3.2001 stáhli uživatelé www.finance.cz formuláře pro daňové přiznání, které po zadání vybraných kritérií automaticky doplní zbývající hodnoty. Nyní mají uživatelé tohoto serveru navíc možnost využít té samé možnosti i při vyplňování přiznání daně z přidané hodnoty - DPH. To vše zdarma.

Samotný proces zpracování daňového přiznání je velmi jednoduchý – z adresy http://www.finance.cz/home/dane_a_audit/ stačí do svého počítače zdarma stáhnout a velmi jednoduše nainstalovat danou aplikaci. Do této aplikace uživatel zadá hodnoty, které jsou potřeba k výpočtu daňového přiznání. Po zadání těchto kritérií už program sám doplní všechny další hodnoty. Vyplněné daňové přiznání je poté možné ihned odevzdat na příslušný finanční úřad. K tomu, aby aplikace fungovala, je potřeba pouze osobní počítač, který obsahuje aplikaci Excel alespoň ve verzi 95.

Server dále obsahuje formuláře, potřebné k podání přehledu příjmů pro příslušnou zdravotní pojišťovnu a Okresní správu sociálního zabezpečení. V blízké době provozovatelé www.finance.cz připravují možnost vyplnit obdobným způsobem všechna existující daňová přiznání, jako je přiznání k silniční dani, k dani z nemovitosti atd.

Server www.finance.cz vedle možnosti zpracování přiznání k výše uvedeným daním poskytuje jako jeden z mála serverů i daňové poradenství zdarma na adrese http://poradna.finance.cz.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum