Na www.finance.cz dostane uživatel serveru ke sjednanému životnímu pojištění mobilní telefon

28.05.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Finanční server www.finance.cz nabízí od 19.4.2001 vedle online sjednání stavebního spoření a penzijního připojištění už i životní pojištění. Finance.cz tímto krokem chtějí umožnit pohodlnou a rychlou cestou ke sjednání nového a daňově velmi výhodného produktu. Každý uživatel serveru, který si zde sjedná životní pojištění dostane jako bonus mobilní telefon.

Životní pojištění od pojišťovny Winterthur je prvním produktem, který je zde nabízen. Cílem serveru www.finance.cz je do konce první poloviny roku 2001 nabídnout životní pojištění od nejvýznamnějších pojišťoven, které působí v České republice.

Zákonem vymezené životní pojištění je nabízeno v České republice od 1.ledna 2001. Výnosy z těchto produktů dosahují přibližně dvojnásobku ve srovnání s termínovanými vklady v bankách. Životní pojištění je velmi variabilní a umožňuje v průběhu trvání pojištění mimořádné vklady a průběžné výběry finančních prostředků. U některých typů životního pojištění platí odložená daňová povinnost z výnosů.

Sjednání životního připojištění je stejně jednoduché, jako v případě již fungujícího stavebního spoření nebo penzijního připojištění. Zájemce vyplní elektronický formulář, který posléze stiskem jednoho tlačítka odešle pojišťovně. Ta zařídí vypracování a zaslání příslušné smlouvy na adresu klienta. Podrobný návod je uveden na stránkách www.finance.cz.

,,Domníváme se, že životní pojištění bude letošním hitem v oblasti ukládání rodinných financí. Navíc jsme velmi rádi, že si finanční instituce začínají uvědomovat sílu prodeje přes internet. Pojišťovna Winterthur zareagovala na nabídku spolupráce velice pružně a to je pro nás, i pro případné zájemce o životní pojištění velmi pozitivní signál“ říká Pavel Manhalter, výkonný ředitel společnosti FINANCE.EU.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum