FINANCE.CZ reagují na odezvu svých uživatelů

06.09.2000 | , Finance.cz
Press centrum


Spuštění nového designu, nové organizace stránek a nového systému vyhledávání informací na webových stránkách FINANCE.CZ od pondělí 4.9.2000 ohlásil největší nezávislý poskytovatel ekonomického zpravodajství a poradenství v České republice, společnost FINANCE.CZ.

Provozovatel tohoto finančního serveru tímto krokem reaguje na rostoucí poptávku neustále se zvyšujícího počtu českých uživatelů internetu po uživatelsky přístupném, nezávislém a komplexním ekonomickém zpravodajství a poradenství.

,,Nový design našich webových stránek byl navrhován v souladu s posledními trendy webdesignu ve světě i v České republice. Domnívám se, že se internetové služby v České republice radikálně profesionalizují a proto jsme tomuto vývoji přizpůsobili webové stránky FINANCE.CZ. Našim uživatelům jsme zároveň prostřednictvím nového systému usnadnili vyhledávání informací v našich bohatých informačních zdrojích.“ říká k tomuto kroku Ing. Marek Polan, jednatel stejnojmenné společnosti a dodává ,, Během září oznámíme další významnou událost, která bude pro všechny uživatele Internetu velmi příjemným překvapením.“

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum