Bude zřízeno internetové krizové centrum pro klienty problémových finančních institucí

21.09.2001 | , Finance.cz
Press centrum


Během podzimu tohoto roku bude na finančním serveru www.finance.cz zprovozněno krizové centrum, které by mělo pomoci všem klientům, kteří své finanční prostředky svěřili problémové finanční instituci.

Stránky se budou věnovat například problematice kampeliček, cause Private Investors, Investiční a poštovní banky, Harvardských investičních fondů nebo Universal pojišťovny. Dále budou obsahovat například informace o hospodářských důsledcích teroristických útoků v USA atd.

Klienti těchto problémových společností zde najdou rady, co dělat v případě krizové situace, praktické kontakty, zodpovězení nejčastějších otázek k jednotlivým causám, aktuální zpravodajství, popis průběhu a příčin jednotlivých krizí nebo přehled nejzajímavějších diskusí a názorů.

,,Je překvapivé, že někteří naši uživatelé shání informace o causách, které jsou staré několik let“, říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.EU a pokračuje ,,To byl podnět k tomu, abychom založili internetové centrum, které má za cíl být prvním rádcem poškozených klientů finančních institucí v často nepřehledné situaci“.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: Press centrum