S GE Money Multiservis mohou spotřebitelé nakupovat potřeby pro dům a zahradu ještě výhodněji

19.05.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Během letošního roku zaznamenal GE Money Multiservis mezi svými zákazníky zvýšený zájem o splátkový prodej příslušenství pro dům a zahradu. Počet nákupů těchto potřeb na Multiservis úvěr se jen v roce 2004 zvýšil o přibližně 59 %.

Nejčastěji nakupují v tomto segmentu zákazníci GE Money Multiservis kamna a kotle, sekačky a další potřeby a nástroje pro péči o dům a zahradu.

Právě proto připravil pro své zákazníky GE Money Multiservis, přední poskytovatel služeb splátkového prodeje v České republice, další akční nabídku. Do konce června mohou všichni zákazníci, kteří si pořídí kartu MoneyCard na vybraných obchodních místech hobbymarketu Baumax využít 5 % slevu na první nákup veškerého zakoupeného zboží, pokud použijí k úhradě právě tuto kartu.

Díky jednoduchosti a rychlosti využívají lidé v hobbymarketech nákupy na splátky stále častěji. Mohou si tak dovolit pořídit do své domácnosti dražší a kvalitnější výrobky, než jaké by kupovali při platbě v hotovosti,“ řekl Jiří Pathy, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Multiservis.

Za kartu MoneyCard od GE Money Multiservis neplatí držitelé žádné měsíční poplatky a v prvním roce ani roční poplatek -  navíc, pokud držitel uhradí peníze čerpané z karty do stanoveného data splatnosti, neplatí žádný úrok z bezhotovostních nákupů, a to až po dobu 50 dnů. V dalších letech neplatí držitel karty žádné poplatky v případě, že obrat na jeho MoneyCard překročí za daný rok obrat 60 000 Kč.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy