Nový produkt DIRECT CREDIT zlevňuje a zjednodušuje financování ojetých vozů

16.06.2005 | , CAC Leasing
Tiskové zprávy


Zcela nový postup pro financování ojetých vozů nyní nabízí CAC LEASING. Produkt určený především pro soukromé osoby – DIRECT CREDIT – nabízí úvěrové financování ojetých vozů aniž by klient musel navštívit autobazar.

Všechny náležitosti nutné k uzavření úvěrové a kupní smlouvy a prověření stáří a původu vozidla zprostředkuje financující společnost CAC LEASING. Prodávající ojetého vozu tak ušetří zprostředkovatelský poplatek autobazaru ve výši 10 – 15 procent z jeho ceny. Kupující při uzavření úvěrové smlouvy DIRECT CREDIT neplatí poplatek za její sjednání, který je obvykle ve výši 1 % z poskytnuté výše úvěru.

Pokud chce klient koupit ojetý vůz na úvěr, a to jak z České republiky, tak i dovezený  ze zahraničí, nemusí již s vytipovaným vozem k prodejci ojetých automobilů. Prověření původu a stáří vozidla a stanovení jeho aktuální tržní ceny zprostředkuje na základě předloženého velkého technického průkazu vozidla společnost CAC LEASING na svých kontaktních místech po celé České republice. Pro ojetý vůz platí pouze dvě podmínky – jeho minimální hodnota v době prodeje musí být 100 tisíc korun a maximální stáří v době splacení úvěrové smlouvy nesmí přesáhnout 12 let.

Do 2 dnů od podání žádosti o poskytnutí úvěru DIRECT CREDIT obdrží klient podmínky financování ojetého vozu a stanovení jeho tržní hodnoty. Za stejnou dobu je rovněž seznámen s výsledky prověření původu a stáří vozidla. Za správnost těchto informací plně ručí provádějící společnost Cebia. Úvěr ve výši 20 tisíc korun až 1,5 milionu korun lze splácet v měsíčních splátkách od 6 měsíců do 5 let. Veškeré smluvní dokumenty, jako například kupní smlouvu

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy